Politică

articolul anterior articolul urmator

Băsescu cere legalizarea prostituţiei ca măsură anti-trafic de carne vie: Din laşitate, sacrificăm mii de tinere pe care le împingem sub controlul unor derbedei

100
22 Aug 2019 21:31:32
Autor: News.ro
Foto Mediafax
Foto Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că susţine legalizarea prostituţiei, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane, şi acuză „laşitatea” unor politicieni şi care „nu şi-au asumat să treacă peste nişte supărări ale BOR” şi nu au promovat o lege în acest sens.

„Dimensiunea traficării tinerelor, fie că-s tinere din liceu, fie că-s tinere care nu sunt la liceu, în mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizată aproape în mediul rural şi trebuie acţionat în modificarea politicii penale faţă de astfel de acţiuni. Sunt mulţi nefericiţi bărbaţi care nu-şi găsesc o parteneră şi recurg laastfel de gesturi, cred că a venit timpul să repunem în discuţie legalizarea prostituţiei ca soluţie de diminuare a traficului ilegal de carne vie” a spus Traian Băsescu joi seară, lal B1 TV.

Acesta dat exemplul Germaniei, Olandei şi Belgiei unde prostituţia este legalizată şi femeile sunt protejate.

„Dacă vreţi, sunt pe mâna statului nu sunt pe mâna peştilor (prostituatele – n.r.).” a spus Băsescu
El a acuzat „laşitatea” unor oameni politici care „nu şi-au asumat să treacă peste nişte supărări ale BOR-ului, în primul rând”.

„Din laşitate, sacrificăm mii de tinere pe care le împingem sub controlul unor derbedei, unor nenorociţi care le lasă fără bani, fără viitor şi uneori le lasă şi fără viaţă” a spus Băsescu

Fostul şef al statului a spus că România este „unul din marii furnizori de carne vie” din Europa şi că trebuie găsită o soluţie pentru ca acest lucru să se schimbe.
 
Fostul peşedinte a spus că trebuie modificată legislaţia în probleme de răpiri, viol, sau eliberare condiţionată, dar referindu-se la proiectul de OUG privind modificarea legislaţiei penale făcut public joi, că intrarea „de îndată” în domiciliul unei persoane este „riscantă”, arătându-se convins că prevederea conform căreia se poate intra de îndată în domiciliu nu va fi validată de Curtea Constituţională.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

leuldinpanjshir99
22.08.2019, 21:35:30

Nu se poate. Ca sare ca ars BOR-ul cu Trafalete-n cap. Si pierd gangsterii politici voturile ortodoxopatilor pupangii de moaste ...

+8 (18 voturi)
Ba! ciudă
22.08.2019, 21:39:40

România a semnat Convenția de la New York, care interzice înființarea de bordeluri și implicit.legalizarea prostituției. Oricum aceste fete nenorocite sunt exportate în bordelurile din Germania, Olanda și alte state care nu au semnat convenția. Nostalgii mărinărești.....

-13 (33 voturi)
Ba! ciudă
22.08.2019, 21:35:55

NU ȚI rușinicăăăă?!

-8 (18 voturi)
Oirade
22.08.2019, 21:45:29

Bai Serbane tie ciuda ca ai ramas de carutza la latrina3 ? NU ȚI rușinicăăăă?! ca ai votat mafia interlopilor comunisti ?? NU ȚI rușinicăăăă?! ca interlopii comunisti au dat legi pentru infractori ca tine ?

+8 (16 voturi)
Oirade
22.08.2019, 21:42:49

FELICITARI TRAIAN BASESCU. TREBUIE ADUSA LEGISLATIA LA UN NIVEL CARE SA FACA ORDINE IN VIDUL LEGISLATIV. Nu poti opri prostitutia dar poti sa o controlezi. Astfel se va elimina aproape complet traficul de carne vie. Interlopii comunisti sunt in spatele retelelor de prostitutie. Acum incepe sa iasa la iveala metodele lor.

+5 (21 voturi)

Vezi toate comentariile (100)