Opt consilieri prezidenţiali pleacă de la Cotroceni şi intră în PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu FOTO presidency.ro
Preşedintele Traian Băsescu FOTO presidency.ro

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretele de eliberare din funcţie a opt consilieril prezidenţiali. Cele mai sonore nume sunt Daniel Funeriu şi Sebastian Lăzăroiu. Toţi cei opt se vor înscrie în partidul Mişcarea Populară.

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat marţi, 28 ianuarie a.c., următoarele decrete şi decizii: Decret pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a domnului Gabriel Berca, a domnului Adrian Rădulescu, a domnului Laurenţiu-Sebastian Lăzăroiu, a domnului Virgil Păunescu, a domnului Daniel-Petru Funeriu, a doamnei Maria Bitang, a doamnei Raluca Boboc, a domnului Daniel-Andrei Moldoveanu, începând cu data de 1 februarie 2014“, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Fostul consilier prezidenţial Daneil Funeriu a scris marţi, pe pagina de Facebook, că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară. „A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic“, a scris Daniel Funeriu.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a amânat pentru 29 ianuarie, pronunţarea în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară, admisă de Tribunalul Bucureşti pe data de 16 septembrie 2013.

"Ca urmare, instanţa a rămas în pronunţare, urmând ca decizia să fie comunicată pe data de 29 ianuarie. Menţionăm că termenul de 29 ianuarie este final, nemaifiind posibile alte amânări, indiferent de natura lor. Partidul Mişcarea Populară aşteaptă cu încredere şi optimism decizia instanţei de judecată", se arată într-un comunicat al PMP.

Pe aceeaşi temă:

Teodor Baconschi va candida la europarlamentare din partea Mişcării Populare

Tomac: Decizia USL de a-şi asuma răspunderea pe descentralizare răspunde intereselor baronilor locali ai USL

Tomac: Echipa PMP va da tonul pentru unificarea dreptei care va învinge stânga alături de Băsescu


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite