Băsescu, după ultimul sondaj prezentat de PNL: Dacă pierde Nicuşor Dan, eu îl scot în şuturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Basescu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Traian Basescu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Traian Băsescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primăria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sâmbătă de Nicuşor Dan, care arată o cursă strânsă între candidatul PNL-USR-PLUS şi primarul în funcţie, Gabriela Firea, candidată din partea PSD. Fostul preşedinte spune că „Barna şi Orban l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs pe însuşi Nicuşor Dan”.

„Dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-aş compătimi pentru naivitate. Dar pentru că la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei este primul vinovat, în condiţiile în care PMP l-a propus şi îndrăznesc să spun, l-a impus ca şi candidat al dreptei. Oricum PNL nu avea cu cine defila. În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de cât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul preşedinte mai spune că „să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie” şi acuză că i-au fost tăiate 10 procente în sondaj.

„Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură. Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu.În ce mă priveşte le-aş sugera liberalilor şi unor ziarişti şi analişti, să înceteze cu zvonurile că voi renunţa în ultima clipă în favoarea nefericitului Nicuşor Dan. În cariera mea politică nu am vândut niciodată voturi, din respect pentru cei care mi le-au dat. Nici nu am cumpărat, din respect pentru mine”, a concluzionat Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite