articolul anterior articolul urmator

Bătălia pentru ciolan din PSD

9
13 Jan 2018 07:53:43
Mircea Morariu

9 Comentarii

stosestinatati
13.01.2018, 08:10:21

"În fapt, în interiorul PSD se află concentrate şi Puterea, şi Opoziţia." Corecta concluzia, desi evident contrasteaza invers cu cuprinsul. Evident eu detest politica si imi doresc sa fie interzisa, dar asa ca observator pot sa spun ca ce face PSD acum este supremul politici. Sau expresia sintagmei: Ei centreaza, ei dau cu capul. In opinia mea, PSD vor castiga orice tip de alegere viitoare, cu 60-70%. Drept dovada ca Iohanis nici macar nu exista in acest moment, ceea ce trebuia sa fie inca de la ultima alegere.

-5 (5 voturi)
stosestinatati
13.01.2018, 08:18:32

PS Retragerea trebuia executata pentru ca comentariul proeuropean distruge umanitatea din om. Domnul Plesu si-a dat seama. Surprinzator si Iohanis cred ca intelege asa cat de cat si sta in banca lui.

-4 (4 voturi)
Petre67
13.01.2018, 09:18:49

Cata dreptate ati avut in articolul : "clasa politica sub semnul imposturii intelectuale" !!! Dupa ce am ras facand jocuri de cuvinte ajungand pana la forma indepartata de "sugperfect", acum veni randul unuia dintre cei mai inalti impostori sa ne delecteze cu o lectie a rezolvarii disputelor teritoriale (poate intre Brailita si Galati), spusa asa in graba luptelor interne : fluturatul pe mainmast sau catarg. Stiu opinia dv despre lichelismul politic maghiar dar cred ca nu este compatibila cu aceasta situatie atat de regretabila!

scriptamanent
13.01.2018, 11:04:20

domnule morariu, v-am criticat deseori pozitia, mai ales cand mi se parea partizana si lipsita de viziunea alternativei. nu fac rabat nici de asta-data. terminati apoteotic. in interiorul psd nu e o lupta pentru viitorul romaniei, ci pt ciolan. ca o paranteza, e mai mult decat jenant din partea dvs treaba cu "rrromania". asta ar fi scris-o nulul de adin si l-as fi inteles, ca el e ticalosit si pe ruble. dar, sa revenim. cata asteptare irationala, cata imaginatie suferinda, cata betie de cuvinte incape in fraza aia?! cine mai are asa viziune despre acest conglomerat de interese meschine, asa-numitul partid psd? de fapt, in care partid "interesul national" sau "viitorul romaniei" ar fi motiv de galceava/paruiala/dezbatere? in clasa politica ar putea decela cineva grupuri-grupulete care sa aiba ca fir rosu in actiuni viitorul romaniei? vedeti pe cineva cu solutii tamaduitoare, cu panacee universale pt bolile sistemelor care compun sistemul numit romania? e naiv si disturbant ca nu se intelege ca acest sistem a fost acaparat de incompetenti, de barbari, de infractori, de ticalosi, de trogloditi tocmai din cauza formei in care a fost conceput. lupta la care suntem martori constant in anii postbasism nu e data neaparat pe obiectivul puterii. niciun premier nu a fost scutit de atacurile interne (ciolos nu intra in statistica). oricine ar fi, daca incearca sa guverneze dupa principii oneste, ar dori implementarea unei administrari moderne, macar competente, se va izbi de interesele celor care compun ceata hamesita de i-a numit in functii si care interese nu sunt omogene. toti au oameni carora le sunt datori pentru accederea lor la putere. toti vor sa-si arate recunostinta numindu-le progeniturile, amantele, nevestele in functii, in straturile puterii politice sau administrative, pentru ca sa aiba profit la randul lor de pe urma acelora. starea conflictuala apare atunci cand vrei sa administrezi eficient si te izbesti de incompetenta sau interesele triviale, meschine ale esalonului doi. care sunt multi, domnule. si ticalosi. sistemul e defect si captiv conceptiei lui. nimeni si nimic, din interior, nu-l poate reforma. ar fi cazul sa se gandeasca la implementarea altuia. eu as opta pentru unul prezidential.

+3 (3 voturi)
stosestinatati
13.01.2018, 11:15:24

scriptamanent "eu as opta pentru unul prezidential" Ce vise ! Si unde credeti ca gasiti un Putin la romania ?!

-3 (5 voturi)