articolul anterior articolul urmator

Batjocura de România. La greu şi care nu doare pe nimeni

18
9 Aug 2018 11:12:19
Cristian Unteanu

18 Comentarii

Lucifer
9.08.2018, 11:37:16

Hai să nu fim ipocriţi, chestia asta cu sclavii/negrii est-europeni a convenit tuturor. "Sclavii" câştigau de 4-5 ori mai mult decât în ţările lor, statele de origine subdezvoltate scăpau de povara de a asigura locuri de muncă, iar statele beneficiare aveau o forţă de muncă ieftină al cărei rezultat rămânea în ţara respectivă crescând pib-ul(dezvoltarea). Este adevărat că a înflorit traficul de persoane, munca la negru, traficul de droguri, prostituţia, cerşetoria şi tâlhăriile, dar totul era acceptat tacit. Acum a început criza şi dumpingul cu forţa de muncă ieftină din Est a început să deranjeze fiindcă afectează populaţiile de baştină. Da, statul român ar fi trebuit să găsească soluţii ca românii să nu mai plece la muncă în străinătate, dar actualului guvern nu-i convine asta, pentru el aşa zisa diasporă românească este un duşman aprioric. Vedeţi ce poziţii au guvernanţii şi o parte din elite în contra mitingului diasporei din 10 august.

+5 (9 voturi)
Vanatorul/d.c.
9.08.2018, 12:33:56

”Avem, în ordine, un Preşedinte, un Prim Ministru, un Ministru de Externe şi unul de Interne, îi avem pe cei doi preşedinţi ai camerelor din Parlamentul României.” Va rog sa nu-l bagati in aceeasi oliță pe maretul nostru presedinte nuclear Klovnis Întaiul Imperialu, cu aillalti smecherasi. Cel mai mult imi place atunci cand el, Inalt Prea Viforosul nostru presedinte cu cap de neamt, arunca de jur imprejur cate o privire vultureasca de Neinfricat Imperator Germanic, in incercarea disperata de a-si da seama unde se afla si ce cauta acolo..!:)) Uneori parca ii vine sa planga si sa spuna ”Nu mai vreau aici..! Vreau la Carmencita...”:)) Saracu'..! De la inceput, de pe vremea cand il plimbau mafiotii PSD si PNL pe la mitinguri ca pe un pudel docil, pentru a-l propune de premierul lor marioneta (un fel de Viorica Dancila in varianta masculina) s-a vazut ca are mintea inceata.. Iar ar care-i învart cheița, ii scriu fituicile cu majuscule, si-l scot din cand in cand in public ca sa zica si gura lui ceva, o cam fac degeaba..! Si stiu si ei treaba asta..Au vazut si ei ca pana si cei cunoscuti pentru ..morga sau sobrietatea lor, au ajuns ca atunci cand ii spun ”domnu Presedinte”, s-o faca la misto, chicotind si dandu-si coate complice cu cei de langa ei:)) De mafiotii PSD-lui nici nu mai vorbim..E de ajuns ca unul din ei sa sa spuna ”domnul Presedinte Iohannis”, ca ailalti cad ca secerati si se tavalesc de ras ore intregi..! Bietul de el, dupa 3 ani si jumatate de..flotant, tot nu stie ce cauta la Cotroceni.. Noroc ca se mai gaseste cate unul pe Facebook, care, facand eforturi mari sa para suficient de serios, ii spune "domnu' presedinte", ca poate il pune pe ganduri..Poate doar asa, adica ajutat de benevolii de pe Fb (unele suflete nobile ii spun ”domnu presedinte” din considerente umanitare, cu aceesci duiosie, intelegere si compasiune ca pentru unul care ar da prin gropi chiar si pe pista de formula 1), pana la sfarsitul mandatului reuseste sa-si faca si el o idee, cat de cat, despre ce-a cautat la Cotroceni:)))

-8 (10 voturi)
VENIM DIASPORA
9.08.2018, 12:52:38

Comentariu considerat abuziv.

herr 7/03
9.08.2018, 13:02:00

Vanata umpluta cu / c..t Ai ajuns foarte apreciat si nu ma mir. Ma tavalalesc in piscina de ras: Hi, Hi, Hi, Hi, Hi.. Performanta ta ilustra din ultimii doi ani de cand ai murit si ti-a preluat Halabagiu porecla este la nivelul lui Halabagiu, haznaliera, de randas digital, pentru mitocani, gugustiucule ! Nu uita eugeniile si spilhosenul cand mergi la partid.

+2 (2 voturi)
VENIM DIASPORA
9.08.2018, 12:44:06

Felicitari pentru progres: Saltul de pe locul 122 pe 66 este urias, 50 %. Inca o realizare remarcabila a politicii intelepte a PSD. PE ORA pleaca 11,2 romani in bejenie. in 2017 au fost DOAR 9,6 iar in 2016 ABIA 8,3. PE ORA.

+7 (7 voturi)