articolul anterior articolul urmator

Beţia victoriei lui Tudose asupra lui Dragnea

13
13 Oct 2017 08:39:11
Mircea Morariu

13 Comentarii

catalin toader
13.10.2017, 08:57:22

Domnul Morariu, priceput in ale teatrului, face o analiza foarte corecta a asazisului razboi din PSD. Este razboiul lor,, nu al societatii pe care acesti ipochimeni se pregatesc s-o ingenuncheze prin masuri incoerente (cand nu sunt de-a dreptul tembele). Doar un lucru as avea de spus - "marele carmaci si vizionar" L. Dragnea se dovedeste a fi cel mai slab lider pe care l-a avut PSD (includ aici si perioada "romantica" a FSN). Pana si el a realizat ridicolul propriei guvernari - inca un pic si reusea "performanta" de a-si tranti al doilea guvern in nici patru luni.

+4 (4 voturi)
Banan Crudu
13.10.2017, 09:10:05

Le-ați uitat pe Carmen Dan şi desigur,Oooooolguuuuțaaaa Vasilescuuuuuu, alte două "ilustre" incompetente. Altfel foarte bine spus. După lacrimi de crocodil şi "uniunea de monolit a partidului" după invocarea onoarei (!!!),după apelative şi adresări pe numele mic - Rovana,Sevil,Mihai,mai lipsea "Liviuț"- urmează să vedem dacă plecarea "organizației TelDrum" chiar reprezintă o schimbare, sau numai înlocuirea unei găşti cu alta(deşi cred că putem prevedea răspunsul). P.S. era cea mai tare chestie dacă se şi băteau nițel 😂

+5 (5 voturi)
cetarnatati
13.10.2017, 09:49:40

MORARIU " Mai nici unuia dintre marii analişti politici, prezenţi în studiouri ori care au intervenit prin telefon, nu i-a trecut în minte observaţia că remanierea guvernamentală nu se va face deloc în interesul ţării ori al românilor. Ci doar spre a tranşa o luptă de supremaţie în PSD." Aici le-ati zis-o extraordinar, i-ati facut de cacao ! Dumneavoastra va sfiiti sa dati exemple dar uitati de exemplu ce zice unul Morariu mai sus: " plecarea din guvern a doamnelor Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb. Acuzate a fi principalele complice ale preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în afacerea Belina." Acest domn Morariu isi inchipuie ca doamnele au plecat ca acuzatii pentru interesul DNA ? Ori dumneavoastra i-ati zis-o de la obraz: Au plecat doar pentru ca asa au corespuns intereselor PSD.

-2 (2 voturi)
Papa Raţă
13.10.2017, 12:10:15

..Dar şi nimeni dintre Criticii de Teatru n-au observat că - după experimentul continuu în trei decenii ! - politonţii joacă mai bine ,,teatru,, şi le depăşesc în ,,roluri şi scenete,, pe marele noastre vedete. De ce ? Pentru că aceştea au avut mai mult scena (.. media , sponsorizări de milioane !) , la dispoziţie. Deviza PSDE -ului: ,, Dă-le asistaţilor posmagi şi spectacole gratis,, .. şi eşti cel mai bun ,,actor,, Iar toate astea se întâmplă când TEATRUL AUTENTIC ... e îndepărtat de problemele sociale, ale realităţii cotidiene şi mai mult pluteşte prin spaţii celeste.. Să ne mire faptul, că sălile spectacolelor devin tot mai pustii ?

+1 (1 vot)
Nirolf
13.10.2017, 12:59:00

Viata bate filmul . Aceasta sintagma era folosita pentru a pune in evidenta faptul ca in viata de zi cu zi se petrec intamplari ce depasesc imaginatia celor ce scriu scenografia unui film . Prezentarea in oglinda a ideilor din piesa "Orb de mina" cu "piesa" din viata politica din zilele noastre poate sa dea sensuri noi sintagmei amintite : "viata bate teatru" . Acesta este si motivul pentru care dv specialist in critica de teatru este bine sa continuati sa scrieti texte de critica a teatrului vietii politice .

+3 (3 voturi)