Bezna minţii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Ştiri. „Nu vă pot spune acum“ - prefectul Bucureştiului, răspuns la întrebarea dacă a semnat sau nu ordinul care a dus la violenţele de pe 10 august.

Declaraţia doamnei Cliseru, prefect al Bucureştiului, făcută la Comisia de Apărare din Senat este stupefiantă. Fie acceptăm că trăim în prostocraţie şi nivelul de profesionalism aşteptat de la ditamai funcţionarul public superior este clasa pregătitoare de la Pocreaca Deal, fie doamna în cauză este şi ea angajată de PSD pentru a redefini limitele nesimţirii. Nu m-ar surprinde să ne spună că a venit Arsenie Boca la ea în vis şi a făcut un legământ sfânt, că a văzut vreo chestie în Suleiman Magnificul care a afectat-o emoţional şi a generat o traumă de nu poate vorbi despre evenimente din trecut, că e inspirată de doamna Dăncilă şi, deci, mută când nu citeşte sau că a legat-o cu blestem de nenorocire şi văduvie mama Omida sau doamna Firea.

„E om bun, deşi este violent“ - comentariu la o televiziune de „ştiri”.

Aici nu merge cu gluma. Nu poţi, frăţică, să fii om bun şi să îţi baţi din când în când nevasta sau copilul. E simplu: cele două lucruri sunt dihotomice. E ca şi cum ai spune că doamna Dăncilă este o profesionistă impecabilă pentru că a dovedit, în ciuda gafelor monumentale, că poate să fie prim-ministru. Doamna Dăncilă, dihotomic, e un fel de Pristina versus Podgorica.

„Nu, nu am această experienţă. Trăiesc în România de când m-am născut, nu cred [în]…această idee de a crea din familia românească un teritoriu al violenţei împotriva femeilor, împotriva copiilor... eu nu spun că nu există accidente. Acest procent de 63% este sigur fals. Eu nu cred în aşa ceva” - preşedintele Coaliţiei pentru Familie.

Şeful Coaliţiei pentru Familie nu crede în cifre. Nu vrea muşchiul lui, nu crede. I-a spus lui Zamolxes că cifrele sunt lucru diavolului şi el, creştin tradiţional, respectă întocmai cuvântul Domnului. Ce ştiinţă, băi, fraierilor! Opinia contează, nu cifrele. Nu crede el, prin urmare nu există. Familia tradiţională nu bate copiii sau, dacă o face, e accidental  sau pentru că aşa scrie în Biblie. E drept că în Biblie zice şi că violul costă 50 de bani de argint, că măgarii vorbesc şi că Noe a pus o pereche a tuturor animalelor de pe planetă pe o barcă unde le-a hrănit spiritual, că doar nu avea chef să cureţe toate balegile şi alte minunăţii bio pe care le produc animalele. După care, ca orice bun român, Noe s-a pilit şi s-a culcat gol puşcă - doar a făcut treabă de bărbat tradiţional. Jiji preşedinte, Funar premier!

Domnul în cauză a fost senator şi secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe în timpul Guvernului Tăriceanu. Este actualmente funcţionar public într-o poziţie călduţă şi foarte bine plătită  şi are un doctorat şi a scris cărţi (sic!). Zice că nu ştie ce fac „Salvaţi Copiii“ şi nu are încredere în cifrele lor, că doar el a trăit de când s-a născut în România.

Dacă ar fi un campionat mondial la fracturi logice, funcţionarii noştri s-ar rupe în două.

Acum două săptămâni, domnul Dragnea spunea că „cel târziu săptămâna viitoare, dacă nu mâine” vor apărea dovezile cum că protestele din 10 august au fost o tentativă de lovitură de stat finanţată din străinătate cu trupe pregătite paramilitar.

România a fost invadată între timp de stoluri masive de porci care au avut ca rezultat debandada de la Otopeni şi jurnaliştii adevăraţi au uitat să-l întrebe de dovezile alea.

Duminică, Dragnea declara la acelaşi post de ştiri că PSD este cel mai mare partid de stânga din Europa şi asta implică faptul că forţe străine vor să îl distrugă. Cel mai probabil, tot cu privirea.

Suntem cel mai mare partid din Europa, dacă este să ne raportăm la scorul electoral“, spunea şi Olguţa Vasilescu, la acelaşi post de televiziune.

Socialiştii germani şi cei englezi au fiecare cu peste 8 milioane de votanţi mai mult, socialiştii italieni, cu peste 3 milioane mai mult, cei spanioli, cu aproape 2,5 milioane mai mult.

FIDESZ a avut cel mai mare scor electoral, cu peste 4% peste scorul obţinut de PSD.

O  ştire cu o declaraţie a domnului Dragnea care să spună că „a auzit de la colegi“ că domnul Iohannis pregăteşte o armată de asasini plătită de Soros pentru a distruge PSD este foarte posibilă.

Olguţa ar putea oricând să dezvolte şi să ne spună că au ca scop să ne gazeze şi apoi să alipească România Nemţiei Mari, visul secret al preşedintelui.

În definitiv, nimănui nu i se mai pare şocant că Codrin Ştefănescu este unul dintre comunicatorii PSD, iar Nicolicea este de 26 de ani în Parlament.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite