Binili învinge

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Da, băi, că de asta Dragnea este cel mai puternic om din România şi megaprofesionista Viorica Vasilica este premier.

Binili din ceruri, tăticu’, ăla învinge sigur! Sigur, boieru’, că doar toţi preoţii ăia securişti din toate merţanele alea de săraci, toţi pedofilii ăia meseriaşi de taie şi spânzură prin bisericile noastre sunt spumele binilui!

Ca să nu mai vorbim de trecut, unde ne-am umplut de bine. Dej, Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu au fost cu toţii harul lui Dumnezeu pe pământul rudelor, apropiaţilor şi „udrelor“ lor.

Mitică Dragomir, Vanghelie, Năstase, Vadim Tudor, Becali, Codrin, Olguţa, Mazăre, Borcea, Udrea, Dan Voiculescu şi Ghiţă sunt toţi învingători în ochii majorităţii românilor.

Binili sunt madam Pelinel şi Bianca Drăguşanu, Gâdea şi Ciuvică.

Binili nu învinge. Înving şmecherii, cei care fac banu’ şi pot să plătească un Chirieac, un Stănesc, un Badea, un Luju sau un Ciutac. Ani buni, Dan Diaconescu a fost învingătorul cel mai şmecher. Mafioţi pe care îi doare în paişpe de binili oricui în afară de al lor, familia lui Cosma de sfinţi şi sfinte, cuvioasa lui Pandele sunt exemple de învingăreţi.

Şi, da, bre, ne pişăm pe el de vot. Da, mă, fie vine Isus să mă convingă, fie îmi bag picioarele şi mă duc la grătar, că oricum votul meu nu contează şi odată şi odată tot vine binili şi ne ia cu forţa.

Dar stai, că nici de Isus nu am fi siguri, că doar e cam evreu şi prea fanatic. Budha e un pic cam gras şi galben, iar de Mahomed, deşi nu ştim nimic despre el, ne e teamă, că am auzit de terorişti. Deci clar ne pişăm pe el de vot cu toţii, că noi suntem hipsteri şi ne doare în dos, băi, nu ne „manipuleşte“ nimeni!

E drept că, dacă ar veni nenea sau tanti aia de care ne place nouă, da, mă, dacă ar veni aia din cărţi, dacă s-ar reîncarna vreun personaj istoric sau vreun ciumeg din filme, băi, ne-am repezi la vot de numa’-numa’. Dar ei nu vor!

Dar las’, că învinge binili. Nu în viaţa asta, dar o să învingă!

Uite aşa ar trebui să ne lăsăm şi de mâncat şi de făcut copii. Nu o să învingem, dar cine ştie, frăţică, în viaţa de după o să ne umplem de bini.

Uite la tanti Firea. A purtat ea cuvântul unui turnător mai mic, dar mare şef de bancă apoi, unui turnător mai mare şi mai şmecher cu antene şi, uite, de atât de mult bini s-a ajuns şi ea. Ei, da, îşi spală păcatele dând banii noştri unde trebuie: la catedrala neamului, băi!

Şi odată ce avem catedrala neamului o folosim ca antenă, ca să poată Dani facilita oricărui cocalar cu lanţ de aur, tricou Versace şi  maşină de fiţe să vorbească mai uşor cu Dumnezeu. Că doar de asta costă cât să rezolvăm cu sărăcia în tot Bucureştiul!

Ei, şi cum, mă, să ne înscriem noi în partide? Nu e, frăţică, cooleanu să fii în partide! Îi lăsăm pe oamenii ăia de treabă de tip Ciordache, Bădălau, Codrin să îşi facă treaba, nu ne murdărim noi. 

Şi nici la USR sau la tehnocraţii de la România 100 nu ne băgăm, că nu sunt perfecţi ca noi, să moară „dujmanii“!

Binili nici măcar nu a prea existat în ecuaţia câştigului pe la noi pe aici. Ei, şi dacă avem chef ca binili ăsta să învingă vreodată, nu o să funcţioneze nicicând aşteptând să ne pice din cer. Binili începe cu noi făcând ceva bun pentru alţii. Nu pentru familia noastră sau pentru familiile rudelor noastre. Pentru cei care au nevoie să vadă că binili nu e furt şi nici şmechereală.

Binili ţine de politică. De vot. Iar pişatul poate să ajute la sterilizarea unor răni, dar în niciun caz la bine.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite