Blaga, încrezător că PNL va ajunge la guvernare în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, la Timişoara, că speră ca liberalii să ajungă la guvernare anul acesta, transmite Mediafax. Blaga a spus că moţiunea de cenzură privind votul diasporei atinge mai multe puncte şi va fi votată de mai mulţi parlamentari.

Vasile Blaga a spus într-o conferinţă de presă că sunt şanse ca PNL să ajungă la guvernare până în decembrie, după ce a fost întrebat dacă acest lucru se va întâmpla până la următoarea aniversare a primarului municipiului Timişoara, Nicolae Robu, respectiv de Sfântul Nicolae.

„Sunt şanse ca la următoarea aniversare a domnului Robu să fim la guvernare. Propunem o moţiune de cenzură privind votul diasporei. Ea atinge mai multe puncte şi sigur va fi votată de mai mulţi parlamentari. Sunt şanse, dar nu dăm termene. Venim la guvernare când avem majoritate. Sperăm ca anul acesta să se întâmple”, a declarat Vasile Blaga. Joi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care este şi copreşedintele PNL Timiş, şi-a aniversat ziua de naştere. El a împlinit 60 de ani.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, sâmbătă, la Piteşti, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, depunerea în Parlament, pe 5 iunie, a moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenţă. „E singurul lucru care ne mai lipsea. Avem premier, avem program de guvernare, ne mai trebuie moţiune de cenzură. Pe scurt, 5 iunie, tema este pe una pe care nu o putem refuza românilor din diaspora, votul prin corespondenţă”, a afirmat Alina Gorghiu, în aplauzele reprezentanţilor PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite