Politică

articolul anterior articolul urmator

Blaga răspunde atacurilor Elenei Udrea: „În actuala conducere sunt oameni care şi-au făcut datoria"

2
17 Jan 2013 11:25:06
Autor: Lucian Negrea
Bătălie aprinsă la vârful PDL  FOTO Adevărul
Bătălie aprinsă la vârful PDL  FOTO Adevărul

Elena Udrea şi-a atacat colegii de partid şi a precizat că ar vrea să revină în conducerea PDL pentru a contrui o echipă credibilă. Afirmaţiile deputatului PDL nu au rămas însă netaxate. Vasile Blaga, liderul PDL, a explicat că şi în acest moment PDL are o conducere formată din oameni credibili, care au muncit mult pentru partid în această perioadă.

„Îmi doresc să vin în conducerea partidului, să fiu într-o echipă puternică care să obţină voturile românilor, cu oameni credibili care se pot prezenta în faţa electoratului cu ceea ce au făcut", a fost declaraţia Elenei Udrea, care l-a nemulţumit pe Vasile Blaga.

„Eu nu sunt proprietarul PDL, eu sunt preşedintele lui pentru o perioadă de timp aşa cum este firesc în orice partid. Eu cred că sunt oameni credibili şi azi în conducerea partidului, oameni care şi-au făcut datoria", a afirmat democrat-liberalul.

Preşedintele PDL a mai spus că în urma discuţiilor avute cu unele organizaţii ale partidului a observat faptul că şi colegii lui de partid doresc revenirea la sigla PDL şi la culoarea portocaliu. ,,Mă bucură după ce domnul Boc a lăsat liber partidul la locale şi a candidat sub vreo 19 sigle. Când ne gândeam să transmitem mesaje naţionale nu prea aveam cum pentru că am candidat sub mărul la Muscel şi Argeş, trifoiul verde pe nu ştiu unde, barca pe nu ştiu unde, dar până la urmă sunt de acord şi eu cu domnul Boc şi din discuţiile pe care le-am avut şi astăzi în Ialomiţa şi ieri în Argeş într-adevăr colegii noştri doresc revenirea la portocaliu şi la semnul nostru tradiţional", a fost remarca lui Vasile Blaga.

Elena Udrea susţine însă că ar fi nevoie de o nouă echipă în PDL, pentru că partidul nu mai are un lider marcant aşa cum a fost Traian Băsescu. „ PDL are şansa, dacă îşi găseşte un proiect credibil şi o echipă puternică, să îi aducă pe toţi aceştia alături de partid la următoarele alegeri. PDL nu mai are un lider puternic cum a fost Traian Băsescu, care a ridicat singur partidul. Acum, pe toată scena politică nu mai există un astfel de lider, de aceea PDL are nevoie de o echipă puternică“, a adăugat Elena Udrea.

Până de curând, Udrea a afirmat, în mod repetat, că nu va candida pentru un post de conducere în PDL, în momentul în care se va organiza Convenţia Naţională.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

La tulipe Fanfan
17.01.2013, 14:07:55

Blaga bate campii, dar Udrea are din nou dreptate, indiferent ce spun carcotasii si misoginii adevarati sau platiti sa para astfel ! Argumentez : P D L in acest moment este un partid aflat la ora marilor intrebari, care daca nu-si afla foarte repede raspunsul este destinat pieirii, iar pentru ca acest lucru sa nu se intample e necesara ca aerul o schimbare din temelii a conducerii actuale, obosita, depasita de evenimente, blazata si incapabila sa faca sa renasca sperantele milioanelor de romani dezamagiti de promisiunile mincinoase ale USL ! De aceea organizarea unui Congres si prezentarea unor motiuni credibile si bine argumentate este absolut obligatorie. Nu inteleg de ce atatea amanari si aruncarea pe piata a unor date de desfasurare inacceptabile si susceptibile de interpretari...Si mai am convingerea ca Elena Udrea isi va prezenta propriul proiect de scoatere a P D L din marasmul in care se afla...banuiesc si sper, cu succes !

Adrian Popescu
17.01.2013, 17:00:00

Să moară Cipilean, vorba lui Bendeac, dacă poate cineva să arate un politician pe planetă, care a făcut altceva decât kkt, la propriu. Avere pentru el da, a făcut din greu. În rest doar a minţit, furat şi escrocat pe ceilali oameni de rând. Trebuie să fii idiot să pui botul la ce spune un politician, sau măcar să te intereseze vreo opinie de a lor, în afară de cum e friptura făcută.

Modifică Setările