Boc va sesiza Poliţia şi BEJ că USL îndeamnă clujenii prin scrisori în numele său să meargă la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc
Emil Boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, va sesiza, sâmbătă, Poliţia şi Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj cerând identificarea şi tragerea la răspundere a membrilor USL care au trimis scrisori în numele său cu îndemnul către clujeni de a merge la referendumul pentru demiterea lui Băsescu, informează Mediafax.

Emil Boc a declarat, sâmbătă, că gestul USL Cluj arată „disperarea" în care se află această formaţiune şi dorinţa cu orice preţ, prin încălcarea flagrantă a legii şi bunului simţ, de a-şi apăra hoţia şi demersurile ilegale începute în Parlament.

„În calitate de primar condamn în termeni foarte duri gestul USL Cluj de a împânzi cutiile poştale din Cluj-Napoca cu o scrisoare falsă în numele meu prin care aş îndemna clujenii să meargă la referendum. Este vorba despre un fals ordinar şi grosolan care este făcut de USL Cluj în numele meu, pentru că punctul meu de vedere a fost, este şi va rămâne foarte clar recomandarea clujenilor de a nu participa duminică la referendum. Gestul USL arată disperarea în care se află această formaţiune şi dorinţa cu orice preţ, prin încălcarea flagrantă a legii şi bunului simţ, de a-şi apăra hoţia şi demersurile ilegale începute în Parlament. Voi sesiza Poliţia şi BEJ Cluj pentru identificarea şi tragerea la răspundere a membrilor USL Cluj care au distribuit astfel de scrisori", a spus Boc.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horia Nasra, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax că acuzaţiile lui Emil Boc sunt "simple fabulaţii".
„Acuzaţiile primarului Emil Boc sunt simple fabulaţii, noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru afirmaţiile acestuia prin care vrea să-l salveze de electorat pe cel care a fost şi este şeful său, Traian Băsescu", a spus Nasra.

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, la rândul său, că nu are cunoştinţă despre distribuirea unor astfel de scrisori în cutiile poştale din Cluj-Napoca.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite