Bode: Liberalismul este o stare de spirit care trebuie întreţinută. PNL are vocaţia guvernării, a orientării pro-occidentale şi euro-atlantice şi, totodată, a dezvoltări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bode FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Lucian Bode FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat, marţi, la aniversarea a 147 de ani de la înfiinţarea PNL, că partidul „are vocaţia guvernării, a orientării pro-occidentale şi euro-atlantice şi, totodată, a dezvoltării”.

„Am sărbătorit cei 147 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal la Vila Florica, alături de Preşedintele României Klaus Iohannis, de Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi prieteni liberali. Conacul Brătienilor, leagănul liberalismului românesc este locul de suflet al liberalilor dar şi spaţiul în care simţi cel mai bine istoria marii familii politice a Brătienilor”, a scris Lucian Bode pe Facebook. 

Ministrul a completat că că partidul din care face parte „a avut în decursul lungii sale existenţe istorice destinul acestei ţări în mâini şi a lucrat în interesul acestei ţări”. 

„Chiar dacă au fost momente de tensiune internă, chiar dacă vremurile au fost tulburi şi contextele istorice agitate, PNL a reuşit de fiecare dată să răzbată prin istorie şi să construiască solid şi pentru viitor”, a mai transmis Lucian Bode, explicând că „PNL are vocaţia guvernării, a orientării pro-occidentale şi euro-atlantice şi, totodată, a dezvoltării”, dar şi că „este partidul care coagulează elitele româneşti, care captează energiile creatoare şi care generează progres”.

Ministrul le-a transmis colegilor săi că au „misiunea de a da consistenţă şi pe mai departe proiectului politic liberal care duce România înainte! Suntem partidul dreptei autentice româneşti care dă tonul în politica românească şi care se identifică cel mai bine cu interesele şi preocupările românilor”. 

„Liberalismul este viu, este o stare de spirit care trebuie întreţinută atât între noi, dar şi în societate. Vom reuşi acest lucru dacă suntem autentici şi transmitem încredere şi seriozitate în exterior”, a conchis liderul liberal. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite