Politică

articolul anterior articolul urmator

Bogdan Aurescu participă la reuniunea miniştrilor afacerilor externe ai statelor membre NATO/ Întrunirea se va desfăşura în regim de videoconferinţă

1
2 Apr 2020 06:44:54
Autor: News.ro
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu participă, joi, la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre NATO, care se va desfăşura în regim de videoconferinţă.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, având în vedere situaţia la nivel internaţional, cu prilejul reuniunii ministeriale va avea loc o discuţie cu privire la gestionarea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv a implicaţiilor asupra activităţilor NATO.
Agenda reuniunii va include, de asemenea, discuţii privind ameninţările provenind din vecinătatea sudică, procesul de reflecţie strategică privind consolidarea dimensiunii politice a NATO, precum şi evoluţiile de securitate în spaţiul euro-atlantic.
”Reuniunea va avea o semnificaţie politică specială şi din perspectiva faptului că va fi prima la care Republica Macedonia de Nord va participa formal ca stat aliat, numărul statelor membre NATO ajungând astfel la 30”, a transmis MAE.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sorin Constantin
2.04.2020, 08:46:02

Videoconferințele miniștrilor de externe sînt o pedeapsă pentru participanți ! Nu cazare la hotel de 5 stele, nu tu cine de protocol, nu tu diurnă...În astfel de condiții cine să mai vrea să fie ministru ?

Modifică Setările