Budăi anunţă că îl propune pe Mihai Tomescu pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Budăi FOTO Facebook
Marius Budăi FOTO Facebook

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunţat că îl propune pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi (ANPDPD) pe Mihai Tomescu, fost consilier ai mai multor miniştri ai Muncii, care a mai deţinut funcţia.

„Problematica persoanelor cu dizabilităţi este una complexă şi sensibilă, astfel că cel mai indicat este ca aceasta să fie gestionată de către o persoană cu dizabilităţi, dar şi cu experienţă profesională în domeniu. Date fiind aceste aspecte îl propun şi susţin pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi (ANPDPD) pe Mihai Tomescu”, ”, a explicat ministrul Muncii pe Facebook. 

Ministrul a mai explicat că Mihai Tomescu este „fost preşedinte al acestei autorităţi în două rânduri, dar şi fost consilier al mai multor miniştri ai Muncii, printre care şi eu, pe problematica persoanelor cu dizabilităţi. Mihai Tomescu este susţinut şi agreat şi de cele mai multe şi mai mari asociaţii ale persoanelor cu dizabilităţi. Numai împreună putem reuşi”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite