Bujduveanu (PNL): Bilanțul Gabrielei Firea în fruntea Capitalei arată dezolant: zero realizări. Oamenii s-au săturat ca apa caldă să fie rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelian Bujduveanu face echipă cu Nicuşor Dan
Stelian Bujduveanu face echipă cu Nicuşor Dan

Stelian Bujduveanu, candidat pe lista PNL pentru Consiliul General, susţine că mandatul Gabrielei Firea în fruntea Capitalei este ”un eşec de proporţii învelit în hârtie lucioasă”.  Liberalul crede că, sub administraţia PSD, au fost patru ani irosiţi pentru Bucureşti. ”Oamenii s-au săturat ca apa caldă să fie rece. S-au săturat să nu aibă căldură iarna, o amintire care trezește fiori din vremea comunismului”, scris Bujduveanu pe Facebook

”Prima zi de campanie. Ziua în care a început numărătoarea inversă pentru Gabriela Firea. Peste o lună, Capitala va fi eliberată de administrația roșie, care a ținut orașul captiv intereselor de partid și subdezvoltării. Au fost patru ani irosiți pentru București, patru ani în care a dominat populismul, clientelismul și PR-ul, toate ridicate la rang de politici publice. E timpul ca bucureștenii să-și ia orașul înapoi, e timpul ca primarii PSD să fie trimiși acasă, de unde vor admira un nou tip de administrație: liberală, modernă, eficientă, în folosul comunității.

Bilanțul Gabrielei Firea în fruntea Capitalei arată dezolant: zero realizări. Un eșec de proporții învelit în hârtie lucioasă, care să ia ochii oamenilor. Însă bucureștenii nu mai pot fi păcăliți. Oamenii s-au săturat să plătească din banii lor toate pilele angajate de Gabriela Firea în primărie pe filiera Voluntari. S-au săturat ca apa caldă să fie rece. S-au săturat să nu aibă căldură iarna, o amintire care trezește fiori din vremea comunismului. S-au săturat de promisiuni deșarte, de spitale desenate pe hârtie, de o revoluție în trafic ratată.

Gabriela Firea a intrat în ultima lună de mandat, chiar dacă încearcă tertipuri disperate pe ultima sută de metri: ascunde sigla PSD de pe afișele electorale, se victimizează abundent și fuge de o dezbatere directă cu Nicușor Dan. Schimbarea a început deja. Pe 27 septembrie, PNL va câștiga Bucureștiul și va trimite PSD la coșul de gunoi al istoriei!”, a scris Stelian Bujduveanu pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite