Busola electorală „Votul Meu“, un instrument în sprijinul alegătorilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

VOTUL MEU este un instrument de informare a alegatorilor cu privire la poziţiile celor mai importante partide cu privire la teme relevante pentru agenda publică actuală, dar şi la teme transversale, care ţin de perspectiva asupra societăţii şi sistemului politic.

Mai sunt doar patru zile până la alegeri, astfel că am socotit oportun să aduc în atenţia tuturor busola electorală VOTUL MEU, accesibilă la adresa www.votulmeu.com. VOTUL MEU este un instrument de informare a alegătorilor cu privire la poziţiile celor mai importante partide cu privire la teme relevante pentru agenda publică actuală, dar şi la teme transversale, care ţin de perspectivă asupra societăţii şi sistemului politic. VOTUL MEU este un instrument independent politic, dezvoltat de cercetători în domeniul Ştiinţelor Politice, proveniţi în special din cadrul Departamentului de Ştiinţe Politice al UBB Cluj şi al Centrului pentru Studiul Democraţiei. Busola noastră este activa încă de la alegerile parlamentare din 2012 şi a fost realizată pentru fiecare rundă de alegeri parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare care au avut loc de atunci încoace. 

Aşadar, vă încurajez să folosiţi această aplicaţie, să parcurgeţi chestionarul (durează aproximativ 10 minute) şi să vă edificaţi cu privire la opiniile partidelor, cu privire la propria dumneavoastră poziţie în raport cu principalele partide, dar şi cu temele majore de dezbatere cuprinse în chestionar. Suntem în permanenţă căutare de feedback pentru a îmbunătăţi instrumentul, deci vă încurajez să folosiţi secţiunea de comentarii.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite