Buzatu, ironii la adresa scrisorii deschise a Ecaterinei Andronescu: Sper că doamna Andronescu nu se află pe mare. Să nu ne repezim să scriem scrisori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Buzatu, preşedinte al PSD Vaslui şi al CJ Vaslui. FOTO Arhivă Adevărul
Dumitru Buzatu, preşedinte al PSD Vaslui şi al CJ Vaslui. FOTO Arhivă Adevărul

Şeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, prin mai multe ironii, scrisoarea deschisă prin care senatoarea Ecaterina Andronescu îi cerea demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

„Interesant acest S.O.S. (n.r.- aluzie la faptul că scrisoarea are titlul S.O.S. PSD). Sper că doamna Andronescu nu se află pe mare. Unii dintre noi să înţeleagă că în momentele tensionate trebuiesc tratate cu atenţie. Să nu ne repezim să scriem scrisori. Trebuie analize complexe. partidele să rămână solidare, să-şi păstreze vectorul ideologic, apoi prin organismele statutare să ia măsuri“, a declarat Dumitru Buzatu, într-o intervenţie la Digi24, referitor la scrisoarea deschisă a Ecaterinei Andronescu, prin care senatoarea cerea demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD. 

Liderul PSD Vaslui consideră că Andronescu nu mai înţelege ce se întâmplăîn interiorul PSD şi al guvernării „Am mai văzutcolegi care promovau tot felul de idei. De exemplu, le trebuiau contramanifestaţie (...) E un om valoros, dar nu mai înţelege ceseîntâmplă“, a mai afirmat Buzatu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite