Buzatu vrea să blocheze ascensiunea lui Dîncu în PSD: „Importul de persoane care să ocupe funcţii nu face bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, critică cooptarea lui Vasile Dîncu în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD şi anunţă că va candida pentru această funcţie la Congresul din luna august.

„Este normal să candideze cei cu o pregătire şi experienţă. E o hotărâre pe care am luat-o ca urmare a dezbaterilor din partid. Dezbaterile din partid m-au determinat să fac lucrul acesta şi experienţa mea în cadrul partidului”, a declarat Dumitru Buzatu la Antena 3.

Liderul PSD Vaslui denunţă şi o tentativă de a elimina anumite persoane din conducerea partidului, prin introducerea alegerilor pe echipe.

„Eu cred că importul de persoane care să ocupe funcţii in partid nu face bine partidului, lezează grav cadrul democratic de dezbatere, la fel ca ideea de a candida în formule de echipă, care până la urmă retează o şansă individuală a unor persoane şi vizează eliminarea unor posibili adversari”, a mai declarat Buzatu.

Sociologul Vasile Dîncu a fost ales, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN), preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD. Decizia a fost contestată de o parte dintre social-democraţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite