Cabinetul Cîţu, în dispută cu Parlamentul. Turcan: De ce majoritatea parlamentară nu a susţinut poziţia Guvernului pe tema alocaţiilor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan FOTO Inquam Photos / George Calin
Raluca Turcan FOTO Inquam Photos / George Calin

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, acuză Parlamentul, controlat tot de PNL, USR PLUS şi UDMR, că nu a adoptat proiectul de lege prin care ar fi amânată creşterea alocaţiilor până la 1 ianuarie 2022.

Pe tema alocaţiilor, proietul Guvernului va fi prezentat. Aici am un mare semn de întrebare. De ce majoritatea parlamentară nu s-a sincronizat cu poziţia Guvernului. Sper să nu fie o cheie de campanie internă inclusiv pe tema alocaţiilor. Majoritatea are obligaţia să sprijine Guvernul. De ce majoritatea nu a susţinut poziţia Guvernului?”, a afirmat Raluca Turcan într-o conferinţă de presă. 

Cu toate acestea, ministrul Muncii nu a vrut să spună deloc modul în care vor fi calculate alocaţiile în forma pregătită de Guvern. în condiţiile în care în Parlament proiectul prevede amânarea creşterii lor până la 1 ianuarie 2022.

Raluca Turcan a lansat şi un atac foarte dur la adresa lui Ludovic Orban, cel care este la şefia Camerei Deputaţilor. „Frustrările individuale nu au ce căuta în politică. Oamenii nu sunt interesaţi de frustrările politice”, a precizat ministrul Muncii

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite