articolul anterior articolul urmator

„Când injustiţia devine lege, rezistenţa devine datorie“ - Thomas Jefferson

30
11 Jul 2018 08:09:40
Ştefan Vlaston

30 Comentarii

piatisotdvatatisesti
11.07.2018, 08:21:15

Comentariu considerat abuziv.

piatisotdvatatisesti
11.07.2018, 08:26:22

Comentariu considerat abuziv.

__
11.07.2018, 10:03:28

„Este posibil ca Dragnea (...) să creadă că face bine ce face, şi în interesul populaţiei.” Domnule Vlaston, vedeți că ați uitat două litere: este imposibil. Dragnea știe clar ce face în folosul său și al bandei de tîlhari pe care o dirijează. Din păcate, nulitățile intelectual-morale, dar infracționale, au pus ireversibil stăpînire pe țară, protestele se vor estompa (proteste de dragul protestelor, fără urmări, descurajează - nu va fi nici o revoluție sau insurecție), Iohannis va semna orice (opunîndu-se de fațadă), dictatul majorității se numește democratură etc. etc. O vară plăcută tuturor!

+5 (5 voturi)
Vanatorul/d.c.
11.07.2018, 10:04:10

Buna ziua..! Nu va retin prea mult atentia.. Am trecut pe-aici doar pentru a vedea in ce stadiu se afla Apocalipsa care, conform previziunilor măieștrilor (iscusiti, abili, ingenioși) analisti luluțan-iohannisti, trebuia sa se abata asupra românilor in secunda a doua dupa plecarea Sfintei Luluța Imaculata Făcatoare de Dosare Minuni din fruntea DNA..! Uf..! Ce-am mai pătimit, gandindu-ma la prăpădul, cataclismele, cutremurele, urgiile, dezastrele de tot felul care, asa cum ne spuseseră scribii si vorbetii luluțani-iohanisti, musai trebuiau sa-i loveasca pe romani, daca Laura Codruța Kovesi nu mai putea sa le mai comande niste minuni (de dosare) lui de-alde Negulescu Portocala-Zdreanță, Man Mandarină, Lucică Onea, si alti razboinici de..elita ai luptei anti-coruptie, aflati in subordinea lui Luluța Eroinuța independente Justitiei si a statului de drept in limba in fata ei. si de frica abuzurilor ei si a institutiei sin care a facut si pe care o conducea ca pe un mic si drguțuț Gestapo dambovitean..! Si , cand colo, desi au trecut doua zile de la revocare ei,..nici o catastrofa, nimic..! Nici macar un prăpadit de asteroid , unul m de vreo 200 grame macar, n-a lovit plaiurile carpatin-mioritice..! Nici macar un tsunami amarat, unul de vreo 7 cm măcar, nu i-a alungat pe oameni de pe plajele litoralului romanesc..! Culmea culmilor, pana si gainile au tupeul faca in continuare ouă..! Ca sa nu mai vorbim de neobrazarea cetatenilor romani intre 12 si 125 de ani, care, in loc sa tina doliu national dupa revocarea Luluței, continua sa-si vada de viata lor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, sfidand pana si tragicele clipe a discursului de ramas bun tinut de Luluța si, totodata, ridiculizand cu atitudinea lor insasi nobilele idei de anticoruptie si independenta a mafiotismelor din justitiei, idei care vor muri pentru totdeauna odata cu plecare ei, a Luluței, din fruntea DNA. E absolut incredibil cum toti acesti ticalosi intre 12 si 125 de ani, in mod evident total nepatrioti si putrezi de corupti pana si-n indrazneala de a lua alocatie, salarii muncite pe rupte, pensii sau proteze dentare la second hand, continua sa-si curteze, giugiuleasca si iubeasca colegele de scoala sau de servici, prietenele, amantele, nevestele..! Ce oameni răi, dom'le..!

-7 (9 voturi)
Vanatorul/d.c.
11.07.2018, 10:09:41

”..Luluța Eroinuta independentei Justitiei, a statului de drept in limba in fata ei si de frica abuzurilor ei si ale institutiei din care a facut (si pe care o conducea ca pe) un mic si draguț Gestapo dambovitean..!”

-8 (8 voturi)