articolul anterior articolul urmator

Cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, colaborator al fostei Securităţii, a intrat în PRU şi candidează la parlamentare

13
8 Oct 2016 14:35:00
Autor: News.ro
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

13 Comentarii

Handicapat Mental
8.10.2016, 14:49:59

un opportunist securest ca multi altii! Nu avem nevoie de paiate securiste!

+6 (8 voturi)
commikilla
8.10.2016, 15:53:20

Cum poate fi GENERAL DE BRIGADA IN REZERVA. o LICHEA TURNATOARE FARA NOCIO EXPERIENTA MILITARA SI FARA O CARIERA MILITARA care sa ii permita sa anunga la acest rang militar?? SUNTETI NEBUNI? Numai intr-o tara bananiera de tip America de sud sau Africa poate fi facit un om general , fara a avea nicio treaba cu armata. La fel cavsi celalalt idiot , Nastase tiganu. In ceea ce priveste deserviciile aduse poporului roman prin faptul ca a colaborat si deci a facut parte din sistemul odios si dictatorial comunist, Gheorghe Turda ar trebui IMEDIAT degradat din functia pe care o ocupa in cadreul ARMATEI ROMANE si ar trebui sa i se faca un dosar de cercetare pntru a scoate in evidenta relele la care au fost supusi romanii ca ur,area tirnatoriei lui.. Acest individ Gheorghe Turda este o RUSINE pentru numele de ''roman'' si ptr natiunea romana!

+6 (8 voturi)
Vasile Surciuc
8.10.2016, 16:16:38

Ma intreb de mult timp,decand au aparut generali pe la toate colturile de strada si la televizor,de ce oare generalii adevarati ai armatei Romane nu se scandalizeaza,nu iau atitudine fata de batjocorirea gradului de general.E o rusine sa vezi si sa auzi generalul ontanu,oprea,turda,nastase,iordanescu si cati impostori or mai fi.Eu cred si sunt sigur,vina o poarta politrucii politici care au facut tara asta de ras si de batjocura.Au mizat ca armata nu are voie sa faca greve si ei si-au vazut linistiti de treaba,facand generali pe banda rulanta.Cred ca suntem tara cu cei mai multi generali de paie din Europa.RUSINE DOMNILOR PRESEDINTI AI ROMANIEI V-ATI BATUT JOC DE ARMATA ROMANA!

+8 (8 voturi)
Propagandistu'
8.10.2016, 18:15:37

Deci muzica nu e singurul talent al maestrului. Turnatoria face si ea parte din repertoriul acestui pacalici. Oare turna pe ritmuri de muzica populara? Nu e o surpriza intrarea acestui pacalici in cocina PRU. Stiti vorba aia romaneasca, cine se aseamana, se aduna.

+5 (7 voturi)
Propagandistu'
8.10.2016, 18:16:44

eci muzica nu e singurul talent al maestrului. Turnatoria face si ea parte din repertoriul acestui pacalici. Oare turna pe ritmuri de muzica populara? Nu e o surpriza intrarea acestui pacalici in cocina PRU. Stiti vorba aia romaneasca, cine se aseamana, se aduna.

+1 (1 vot)