Carmen Dan, ultima zi la MAI: Mandatul meu a fost despre oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan FOTO Carmen Dan / Facebook
Carmen Dan FOTO Carmen Dan / Facebook

După ce ieri şi-a dat demisia din funcţia de ministru de Interne, Carmen Dan şi-a petrecut azi ultima zi decorând mai mulţi angajaţi cu ocazia Zilei MAI, instituită anul trecut. Carmen Dan a precizat că mandatul său a fost despre oameni şi că asta trebuie să înţeleagă fiecare ministru aflat în mandat.

„Ultima mea zi la MAI am petrecut-o aşa cum mi-am dorit mereu: alături de oameni! M-am simţit ca într-o familie, sentiment care consider că defineşte cu adevărat acest minister”, a semnat Carmen Dan pe Facebook.

Ministrul demisionar a precizat apoi că ultima ei zi coincide cu Ziua MAI şi că azi a decorat mai mulţi angajaţi şi a avut grijă să ofere sporuri la salariu „acolo unde a fost nevoie, chiar din rezerva ministrului”.

„Soarta a făcut ca tocmai în această zi să sărbătorim Ziua MAI pe care am instituit-o cu mult entuziasm anul trecut. Pentru că un minister atât de important trebuie să aibă o zi în care oamenii săi şi reuşitele lor să fie sărbătorite. Asta am făcut şi astăzi: am sărbătorit alături de poliţişti, pompieri, jandarmi, piloţi şi poliţişti de frontieră care s-au remarcat fie prin acte de eroism, fie prin devotamentul şi profesionalismul cu care şi-au îndeplinit atribuţiile, contribuind la creşterea prestigiului instituţiei. Pentru faptele lor le-am acordat cele mai importante distincţii ale MAI: emblema de onoare şi placheta de onoare. Şi am mai avut grijă să le fie acordat, acolo unde a fost nevoie, chiar din rezerva ministrului, şi un spor la salariu. Merită din plin”, a mai menţionat fostul ministru.

Carmen Dan a încheiat explicând că mandatul său a fost „despre oameni” şi că fiecare ministru aflat în funcţie trebuie să înţeleagă asta.


„M-am bucurat că am avut şansa să-i cunosc pe aceşti oameni minunaţi la care mă voi gândi mereu cu drag! Mandatul meu a fost despre oameni şi cred că aşa trebuie să înţeleagă orice ministru mandatul pe care îl are la un minister”, a conchis Carmen Dan.

Vezi şi: Bilanţul ruşinii. De câte ori a pus Carmen Dan Ministerul de Interne în situaţii jenante

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite