Politică

articolul anterior articolul urmator

Carmen Dan, de ziua lui Liviu Dragnea: Am regăsit acelaşi om puternic şi semeţ/ Niciodată nu mi-a fost ruşine de eticheta „omul lui Liviu Dragnea”

11
28 Oct 2020 23:30:51
Autor: News.ro
Carmen Dan şi Liviu Dragnea în vremuri mai bune pentru cei doi,  FOTO inqam photos / octav ganea
Carmen Dan şi Liviu Dragnea în vremuri mai bune pentru cei doi,  FOTO inqam photos / octav ganea

Fostul ministrul de Interne Carmen Dan a anunţat, miercuri, că l-a găsit pe Liviu Dragnea, de ziua lui, ”acelaşi om puternic şi semeţ”. Dan susţine că nu i-a fost niciodată ruşine de eticheta ”omul lui Liviu Dragnea” care i-a fost pusă şi se întreabă dacă nu cumva actualii parlamentari ai PSD erau în aceeaşi măsură ”oamenii lui Dragnea, în decembrie 2016”, inclusiv actuala conducere.

„Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni. Pentru cei mai mulţi, Carmen Dan este «omul lui Liviu Dragnea». Niciodată nu mi-a fost ruşine de o astfel de etichetă, cu atât mai puţin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulţi ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani şi mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, aşa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific «oamenii lui Liviu Dragnea». Pentru a nu detalia, spun doar că şi atunci preşedintele partidului îşi dădea OK-ul final pe listele parlamentare şi mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar şi cei care astăzi au funcţii de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viaţa merge înainte. Şi cel mai important cred că este să nu regreţi nimic din ce ai făcut, ci doar să înveţi continuu. Despre oameni şi despre fapte”, a scris, miercuri, pe Facebook, Carmen Dan.
 
Aceasta a afirmat că acestea sunt parte dintre gândurile pe care a vrut să le împărtăşească cu Liviu Dragnea, de ziua lui.
 
„Acestea sunt doar o parte din gândurile pe care astăzi am ţinut să le împărtăşesc cu Liviu Dragnea. De ce astăzi? Pentru că aşa cum fac de mai bine de 20 de ani pe data de 28 octombrie, am ales să fiu şi în acest an aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulţi ani cu sănătate, alături de cei dragi. Am regăsit acelaşi om puternic şi semeţ, pe care cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, a mai scris Carmen Dan.
 
Liviu Dragnea a împlinit, miercuri, 58 de ani. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

ana_
28.10.2020, 23:54:46

„Am regăsit acelaşi om puternic şi semeţ/ Niciodată nu mi-a fost ruşine de eticheta «omul lui Liviu Dragnea»” Ce să mai spunem. Dragostea e oarbă, știe o lume întreagă.

+2 (2 voturi)
Popa Pius
29.10.2020, 01:02:45

E cam mare diferență între a fi îndrăgostit sau a fi lacheu...

+2 (2 voturi)
Andreas TSA
29.10.2020, 00:03:07

Cine se aseamana se aduna. Justitia are ritmul ei dar timpul o sa vina. La regasire duioasa! Romania ❤️

+4 (4 voturi)
Vasile Marcus
29.10.2020, 00:52:29

`Parca saptamina trecuta bocea Dragnea ca nu mai suporta puscaria... Semet si puternic...

+3 (3 voturi)
Popa Pius
29.10.2020, 01:04:52

Aia era pentru impresie artistică... Trebuia să-i ducă cineva niște găleți roșii, din campania besede, să-și strîngă lacrimile ca să ude trandafirii din garnizoană...

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările