Politică

articolul anterior articolul urmator

Cârpeală în Parlament. De un an picură apă din tavan. În loc să repare, aleşii au pus o găleată şi nişte rumeguş. Ironii: „E o instalaţie de artă contemporană“

2
16 May 2018 17:45:57
Autor: Sebastian Zachmann
Parlamentul lucrului prost făcut
Parlamentul lucrului prost făcut

Deputatul independent Adrian Dohotaru, fost USR, a postat pe Facebook o imagine-simbol pentru modul în care politicienii conduc România: în loc să repare o gaură din tavan de unde picura apă, aleşii au pus o găleată şi au împrejmuit locul cu pietriş şi rumeguş.

„Pentru mine, această «instalaţie de artă contemporană» din restaurantul Parlamentului României simbolizează tot ce e disfuncţional în instituţiile publice autohtone. Găleata e de vreun an pentru că picură apa din tavan. În loc să fie reparat tavanul, instalaţia devine din ce în ce mai barocă. Se pun mese ca să nu te împiedici de găleată, apoi pietriş, azi am observat că au pus şi ceva rumeguş. Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Parlament ar trebui să fie invidios, exponatul cel mai important e în afara muzeului“, a scris pe Facebook parlamentarul Adrian Dohotaru, fost USR. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

silent warrior
16.05.2018, 18:18:00

asta dovedeste mental!tatea pesedista...

+1 (1 vot)
Mos Tagarta
16.05.2018, 21:01:14

Pana si Casa Poporului se p... in capul alesilor neamului. Noi ce mai asteptam?

+2 (2 voturi)
Modifică Setările