articolul anterior articolul urmator

Casa Regală va părăsi Palatul Elisabeta. Ce va face principesa Margareta

100
12 Jan 2018 10:26:22
Autor: Radu Eremia
Principesa Margareta şi principele Radu Duda
Principesa Margareta şi principele Radu Duda

100 Comentarii

Radu Mircea
12.01.2018, 10:47:15

# Desigur pomanagii regali au inghitit cam greu cuvintele lui Tudose si urmeaza ca la viitoarele parastasuri sa nu-l mai primeasca decit cu dar , ca la nunta . Altfel premierul are dreptate : Savirsin , Peles , paduri , cimpii , AJUNGE !!! Mai vor si Palatul Elisabeta pe daiboj ??? '' AIASTA NU SE POATE MAJESTATE ''

+21 (39 voturi)
Mihai ANTI PSD
12.01.2018, 10:55:24

Cu cât va plătesc comunistii din PSD sa va Trădați țara și istoria?

-26 (40 voturi)
Victor Mirea
12.01.2018, 10:51:54

Este o schimbare majora pentru mostenitori. Ei au pornit pe ideea, ca bunurile de stat ale suveranului rege pot fi mostenite. Doar ca bunurile acestea sunt de stat, iar ei nu. Fetele regelui, principalele implicate in chestiune s-au nascut, cand tatal lor nu mai avea nici o calitate oficiala, care sa ii dea dreptul la folosinta, atentie, nu posesie, a bunurilor de stat. Prin urmare, e departe aceasta familie de a cere ceva de la stat, cand ei sunt particulari, la fel ca si mine, care tot atatea pretentii pot sa am. Este irelevant, ca Tudose e urat, Shrek sau ghebos. Ca bea sau nu ca Setila. Orice functionar al statului pus in locul lui, inclusiv iubitul Caramitru ar fi fost constrans de legi sa faca la fel. Indiferent ce parere personala sau simpatie ar fi avut ca persoana. Aici e ceea ce deosebeste o parere de o regula. Si ne intalnim cu stramoseasca expresie "nu-i mosia lui tat-su, ca sa faca ce vrea". In concluzie, urmand povata "jos laba de pe tricolor!", rugam familia cu pretentii regale sa isi ia bilet la clasa II-a, daca le ajung banii proprii si sa se intoarca in Elvetia. Sa va imbracati bine, ca nu este caldura pe tren!

+9 (17 voturi)
Mihai ANTI PSD
12.01.2018, 10:59:27

Cu cât te plătesc comunistii sa îți tradezi țara și trecutul istoric?

-16 (22 voturi)
Victor Mirea
12.01.2018, 11:15:21

Gras! Am concediu platit in afara, femei nu, ca lucrez doar din barurile de striptease, iar la banii mei din postari ma pot pensiona in doi ani. Daca vrei, vino si tu, ca nu ai nivelul asta la monarhisti. Mai ales, cand te trimit pe gratis, sa falsifici TU istoria, ca voi aveti interesul ca monarhia sa fie ce nu a fost adica glorioasa. Pe mine nu ma avantajeaza sa schimb nimic din ce a fost. Si nici nu pot. Tot globul are harta lagarului comunist in care ne-a lasat Mihai dupa ce a taiat-o din tara. Asa ca ce rost ar avea, nu ma crede nimeni, caci nu poti nega 50 de ani de stat sub rusi. Daca Mihai ramanea aici, macar murea ca un erou si il cinsteam ca pe 100 de Ceausescu. Dar asa? A plecat ca un las si ne-a lasat prada ocupatiei. Cand rusii s-au retras, a venit si el la fel de las ca si la plecare sa ne ia din bunurile pe care noi le-am conservat pe bani grei. Asa ca ia-o mai usor cu istoria si tara, iar intrebarea ta este excelenta pentru cel care te-a trimis. Vezi ca il gasesti pe lumea cealalta, da o fuga si pune-i-o!

+5 (9 voturi)