articolul anterior articolul urmator

Cât de catastrofic a fost turneul european al lui Trump?

35
29 May 2017 20:14:06
Ion M. Ionita
Trump şi Merkel, întâlnire la Taormina, în Sicilia
Trump şi Merkel, întâlnire la Taormina, în Sicilia

35 Comentarii

C Ioan
29.05.2017, 21:06:18

domnule Ionita , esti un politolog experimentat si apreciat pt nivelul existent in Romania. Sa le luam pe rand: -pare o discrepanta intre titlu si continut: nu rezulta in ce fel turneul presedintelui Trunp a fost catastrofic. Apropo, am impresia ca ati folosit termenul englez, pt ca cel romanesc ar trebui sa fie catastrofal. Analistii din Romania, nu par a avea experienta politica in ce priveste realtiile internationale si cu atat mai mult, in ce priveste situatia complexa din SUA.

-1 (7 voturi)
Stefanescu Marian
29.05.2017, 21:11:29

Eu cred că Trump a spus ceea ce a vrut să spună.Respectiv că Europa joacă la două capete şi obstrucţionează economic,politic şi militar SUA,cochetând cu Rusia.De altfel se anticipa asta,prima întâlnire cu Merkel a fost un dezastru,în Europa practic Trump a repetat ce i-a spus lui Merkel.Germania şi Franţa au intrat în alertă,Germania se poziţionează ferm anti-SUA iar papagalul de Macron îl chemă repede-repede pe Putin la Paris. Vin vremuri grele pentru Europa şi mai ales pentru ţările din Est.

-5 (13 voturi)
Vanatorul/d.c.
29.05.2017, 21:33:22

”Cât de catastrofic a fost turneul european al lui Trump?” ”Catastrofic” pentru cine..? Si..de ce..? Pentru ca a disparut ..bleableaismul din timpul mandatelor celui mai.. slab presedinte pe care l-a avut vreodata SUA, Obama..? Pentru ca pe fondul..agresivitatii politico-diplomatica si militara ruso-musulmana UE ar trebui sa aloce mai multi bani pentru securitatea cetatenilor ei si mai putin pentru..imigrantii Islamului..? SUA aloca anual peste 5% din PIB pentru ”necesarul” de..securitate, aparand de fapt in intreaga lume si interesele tarilor civilizate si democrate, deci inclusiv pe cele ale statelor din UE..! Sigur ca da, exceptie facand numai tara noastra, ale carei interese nu mai trebuie aparate pentru ca nu mai sunt amenitate de catre nimeni. Explicatia e simpla: de cand avem in fruntea glorioasei noastre patrii un mareț presedinte cu cap de neamt, statul roman reuseste cu evident succes sa-si saboteze si singur interesele, in toate directiile si la toate capitolele (economic, social, diplomatic, educational, investitional, sanitar, etc, etc)

-5 (11 voturi)
Nikola
29.05.2017, 21:36:40

Ce naiba să ceri unui circar?Cică șef de stat!?Dacă o mai tine așa, se va lăsa cu șuturi și fără miliarde.Dar asta e problema Statului american să o rezolve.

+3 (13 voturi)
Mos Ion Roata
29.05.2017, 22:04:06

"Catastrofici" sunteti voi, gunoaiele globaliste, adoratorii ciuhapului Osama bin Obama si a iubitoarei de ciuhapi si de ghei Merkel, brusc v-ati cocoţat si voi in vârful lanţului (catas)trofic si acum ne poluaţi cu mizeria de corectitudine politica! Bineinteles, in romaneste e "catastrofal". Catastrofici or fi poate cohortele de ţigani si de "bieti" refugiati "sirieni" mult mai periculosi, pe care insistati sa-i numiti "romi", "discriminati", "victime de razboi" etc., care au invadat Europa si de care nici Romania nu este din pacate scutita! Va da bine si mult pitacul nenea filantropul jidac Şoroş, să nu cumva sa treacă nicio zi fara sa muşcaţi zdravan din curul lui Trump, asa-i, gunoaie tefeliste?

-6 (16 voturi)