Cât au primit partidele politice de la bugetul de stat în prima lună a anului 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta FOTO Mediafax
Liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta FOTO Mediafax

Partidele politice au primit în luna ianuarie subvenţii de la bugetul de stat în valoare de 455.180 de lei, cele mai mari sume fiind obţinute de PSD şi PNL.

Conform unui comunicat al Autorităţii Electorale Permanente, partidele parlamentare au primit subvenţii de la bugetul de stat de 455.180 de lei,  peste jumătate din fondurile total alocate fiind obţinute de PNL şi PSD.

PSD a beneficiat în luna ianuarie de o subvenţie de 164.375 de lei, iar PNL de 114.228 de lei. De asemenea, în Potrivit sursei citate, PC a obţinut de la bugetul de stat o subvenţie de 15.975 de lei, UNPR - 7.516 de lei, Forţa Civică - 2.768 de lei, iar PNŢCD - 1.384 de lei.

Legea finanţării partidelor politice prevede ca de la bugetul de stat să fie alocată lunar partidelor politice o sumă calculată în funcţie de ponderea parlamentară a formaţiunilor politice.

Citeşte şi:

Cât vor cheltui senatorii cu transportul aerian anul acesta

Senatul a atribuit Companiei Tarom, prin negociere fără anunţ de participare, un contract de 1,4 milioane de lei fără TVA, pentru servicii de transport aerian, pe curse interne, al senatorilor în acest an, suma fiind cu peste 300 de mii de lei mai mare decât cea convenită în 2013.

Intelectualii de la Putere pregătesc majorarea taxei TV

Preşedintele Comisiei de Cultură, senatorul Georgică Severin, s-a poziţionat pentru creşterea taxei TV, proiect anunţat în prealabil de directorul interimar al TVR, Stelian Tănase.

Meleşcanu vrea înapoi în politică: Sunt disponibil pentru o candidatură la alegerile prezidenţiale

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, anunţă că va reveni în politică după mandatul la SIE, iar o posibilă candidatură la alegerile prezidenţiale nu este exclusă dacă va exista interes.



 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite