Politică

articolul anterior articolul urmator

Cătălin Drulă (USR): PSD şi PNL trebuie să înceteze să se mai joace de-a politica în timp ce mii români îşi plâng morţii

1
12 Aug 2020 15:02:09
Autor: News.ro
Cătalin Drulă FOTO Eduard Enea
Cătalin Drulă FOTO Eduard Enea

Liderul deputaţilor USR Cătălin Drulă a cerut PSD şi PNL să înceteze să se mai joace de-a politica în timp ce mii de români îşi plâng morţii, iar alte sute de mii şi-au pierdut locurile de muncă. El a acuzat că PSD că a PSD-izat orice proiect trecut prin Parlament şi pe PNL că a rămas cu ochii pe sondaje, iar proiectele şi măsurile au fost adoptate pe genunchi.

Drulă a declarat, miercuri, în Parlament că România traversează cea mai grea criză din ultimii 30 de ani.

„Traversăm cea mai grea criză din ultimii 30 de ani, avem peste 65.000 de oameni care s-au îmbolnăvit de Covid-19, peste 2.800 de decese şi peste 1.000 de cazuri noi în fiecare zi. Astăzi am avut chiar un nou record - 1415 cazuri. Oamenii se tem şi e pe bună dreptate temerea lor pentru că tot ceea ce văd în jurul lor este haos şi le este teamă pentru ei şi pentru familiile lor. Este prea multă incertitudine şi dezorganizare, iar oamenii simt asta şi privesc cu din ce în ce mai multă teamă la viitor”, a afirmat Cătălin Drulă.

El a cerut PSD şi PNL să înceteze să se mai joace de-a politica.

„Oricine s-a uitat la Parlamentul dominat de PSD în ultimele luni a văzut cum niciun proiect nu iese aici fără să fie PSD-izat, dar din păcate şi Guvernul PNL s-a încăpăţânat să rămână într-o logică cu ochii pe sondaje, cu temele importante ale zilei privite în termeni de cartofi fierbinţi, cu proiecte şi măsuri făcute şi adoptate pe genunchi, incomplete sau tardive. PSD şi PNL trebuie să înceteze să se mai joace de-a politica în timp ce mii români îşi plâng morţii, iar alte sute de mii şi-au pierdut locul de muncă şi trăiesc cu grija zilei de mâine”, a mai afirmat liderul deputaţilor USR

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Gyuse Bogdan
12.08.2020, 16:30:38

Drula :))))).... un fel de Shtrula, dar cu mai multe placute in gura. Si-a scos limba la plimbare, si negasind nimic printre dinti, s-a lovit de complexul Thanatos-ului. Si uite asa a iesit psihoza. Vorbeste de morti. Cei vii nu-l mai baga in seama. Namol! La lupta tovarasi! Lenin va asteapta la Berlin! :)))))))))))

-13 (13 voturi)