Cătălin Rădulescu sugerează fraudarea voturilor în diaspora: Nu era nimeni la acele secţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Rădulescu a declarat că în cele trei ţări în care alegătorii s-au prezentat masiv la vot, şi anume Marea Britanie, Germania şi Franţa alegerile ar fi fost fraudate, întrucât verişorii săi care au votat acolo i-au spus că secţiile erau goale, or cifrele arată un număr foarte mare de votanţi.

„În Diaspora noi am primit o mulţime de mesaje, filme. Eu de exemplu am trei, patru verişori care stau unul în Marea Britanie, unul în Germania, unul în Franţa. A fost fiecare în secţia de votare să voteze, nu era nimeni. După care aflăm că sunt 100.000 de voturi în ultima oră. 100.000 de voturi împărţit la 800 de secţii de votare înseamnă că au votat două persoane pe minut. Faceţi şi dvs un calcul. Eu am văzut ce s-a întâmplat în ultima oră.

Nu, n-avem din păcate reprezentanţi în secţiile de votare. Noi avem în 60 de secţii de votare din 800 reprezentanţi. Eu aşa cred că acolo a fost fraudă”, a afirmat Cătălin Rădulescu duminică seara, la sediul PSD, potrivit Hotnews.

 Totuşi social-democratul speră, spunând că lupta se duce în continuare.

„Noi spunem să luptăm până în ultimul moment. Noi ştim că trebuie să tragem fiecare om pentru fiecare vot. Urnele se închid la ora 21.00. Depinde cât s-a tras în ultimele două ore. Dacă trage fiecare acum. Fiecare trebuia să se mobilizeze şi să mobilizeze electoratul”, a conchis Rădulescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite