Caz ciudat în Parlament. Un deputat demisionează pentru „a nu beneficia de pensie specială“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Blăjuţ a fost ales pe listele PPDD
Viorel Blăjuţ a fost ales pe listele PPDD

Deputatul neafiliat Viorel Ionel Blăjuţ a anunţat, luni, de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor, că demisionează din Parlament deoarece nu vrea să beneficieze de pensie specială.

”Vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 28 noiembrie 2016, îmi aduc demisia din Parlamentul României întrucât nu vreau să beneficiez de acea pensie specială, aceasta fiind singura formă legală de a nu beneficia de acest drept şi vă mulţumesc pentru colaborarea acestor 4 ani de zile şi vă urez succes în continuare noului Parlament”, a afirmat deputatul Viorel Ionel Blăjuţ, care a intrat în Parlament din partea PPDD.

„Vreau să comunic stimatului coleg că aceea nu este o pensie specială, ci o indemnizaţie. Se încasează în cazul în care aţi făcut cerere în acest sens. Deci, puteaţi să rămâneţi în Cameră legal până se terminau activităţile Camerei Deputaţilor şi abia după aceea să decideţi dacă cereţi sau nu cereţi. Nu cereţi, nu vă obligă nimeni să o luaţi”, i-a răspuns deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a anunţat că Zaharcu Naviser a demisionat din grupul PSD şi va activa ca deputat neafiliat.

Totodată, deputatul PSD Ion Bogdan Mihăilescu şi-a depus demisia la Biroul Permanent.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite