Cazanciuc, despre adresa lui Teodorovici către Tribunalul Bucureşti privind şefia PSD: Dacă a făcut-o un jurist, ar trebui să-l dea afară. Va fi respinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, referitor la adresa către Tribunalul Bucureşti făcută de Eugen Teodorovici în care spune că actuala conducere a PSD e ilegitimă, iar el este în continuare preşedinte executiv al partidului, că sesizarea are câteva elemente lipsă care vor face ca această să fie respinsă.

„Am văzut azi de dimineaţă, în presă, textul sesizării. Nu ştiu dacă l-a făcut Eugen. Dacă l-a făcut Eugen, ca economist, atunci pot să înţeleg sesizarea. Dacă a făcut-o un jurist, ar trebui să-l dea afară, pentru că ea are câteva elemente lipsă. Nu o să le spun acum, o să las judecătorii să descopere acest lucru, care fac ca această sesizare să fie respinsă, cum se spune în limbaj de specialitate”, a declarat Robert Cazanciuc, la sediul PSD, unde are loc o şedinţă de Comitet Executiv.

Eugen Teodorovici a trimis o adresă către Tribunalul Bucureşti şi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în care explică faptul că a fost aleasă o conducere legitimă a partidului în Congresul extraordinar din 29 iunie 2019, anume Viorica Dăncilă - preşedinte, Eugen Teodorovici - preşedinte executiv şi Mihai Fifor - secretar general. Acesta mai precizează că Dăncilă şi Fifor au demisionat pe 29 noiembrie 2019, însă el rămâne în continuare preşedinte executiv al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite