Ce candidaţi a validat PNL pentru localele din 27 septembrie. Un lider liberal revine în partid şi intră în cursa pentru o primărie importantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii au validat mai mulţi candidaţi pentru şefia unor consilii judeţene sau pentru primăriile marilor oraşe din România. Una din marile reveniri în rândul PNL este cea a lui George Scripcaru, primar al Braşovului care va candida din partea liberalilor.

 ”Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţia celor din Brăila, Giurgiu, Bihor şi am amânat o decizie legată de Bucureşti. Aici este validată candidatura lui Nicuşor Dan”, a anunţat, joi, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.

 „Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţia celor din Brăila, Giurgiu, Bihor şi am amânat o decizie legată de Bucureşti. Aici este validată candidatura lui Nicuşor Dan”, a anunţat, joi, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.

Referitor la situaţia din Bucureşti, Orban a precizat că încă sunt purtate negocieri cu PMP şi USR-PLUS pentru a exista o colaborare şi la sectoare. 

Candidaţi la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ:

Argeş – Sorin Apostoliceanu

Braşov – George Scripcaru

Galaţi – Bogdan Rodeanu (USR-PLUS)

Vaslui – Tudor Polak

Candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean:

Argeş – Emanuel Soare

Bistriţa-Năsăud – Stelian Dolha

Covasna – Olimpiu Floroian

Galaţi – George Stângă

Gorj – Iulian Popescu

Harghita – Sebastian Buzilă

Maramureş – Ionel Bogdan

Mehedinţi – Pavel Cristinel

Neamţ – Mugur Cozmanciuc

Satu-Mare – Adrian Cozma

Vaslui – Marius Arcăleanu

Vâlcea – Cristian Buican

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite