Ce au făcut liderii politici de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu şi soţia sa, alături de doi copii dintr-un grup de colindători. FOTO Facebook Traian Băsescu
Traian Băsescu şi soţia sa, alături de doi copii dintr-un grup de colindători. FOTO Facebook Traian Băsescu

Liderii politici au petrecut Crăciunul alături de familiile lor, majoritatea mergând în teritoriu, adică în localităţile unde s-au născut sau au rude.

Preşedintele Klaus Iohannis a a anunţat de miercurea trecută, la o întâlnire informală cu jurnaliştii, faptul că îşi va petrece o parte a sărbătorilor la Sibiu, localitate unde a fost primar timp de mai multe mandate. „De Crăciun, gândul ne poartă către casă, indiferent cât de departe am fi. Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi, care aduc împlinire şi linişte în vieţile noastre. Să ne bucurăm de aceste momente şi să nu uităm că cel mai frumos dar pe care îl putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea şi recunoştinţa faţă de cei din jur. Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemnn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun fericit oriunde v-aţi afla!“, a fost mesajul adresat duminică seară de Iohannis tuturor românilor. Totuşi, la slujba de Crăciun, soţia sa, Carmen Iohannis, a mers singură.

Premierul Mihai Tudose a precizat încă de săptămâna trecută că va merge la la Brăila pentru a-şi petrece Crăciunul, potrivit Mediafax. Liderul de la Palatul Victoria a avut un mesaj în care a făcut apel la unitate. Dragi români, Naşterea Domnului reprezintă un prilej de bucurie pentru noi toţi. În aceste zile de sărbătoare, vă doresc tuturor momente minunate alături de cei dragi şi să vă gândiţi mereu la ceea ce vă uneşte!“, a fost mesajul transmis de Tudose.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că îşi va petrece sărbătorile acasă. „Acasă. Acasă, la Teleorman, la Bucureşti”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, în prezent şef al PMP, a fost politicianul care nu doar că a transmis un mesaj de Crăciun, dar a pus şi mai multe poze cu grupuri de colindători care i-au trecut pragul casei. „În seara de Ajun, am primit colindătorii. Sfintele sărbători ale Crăciunului să vă aducă bucurii în case, sănătate vouă şi celor dragi vouă şi multă, multă speranţă în mai bine!“, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite