articolul anterior articolul urmator

Ce i-a spus Iohannis lui Dragnea la întâlnirea de la Cotroceni?

50
13 Feb 2018 16:18:15
Daniel Gorgonaru
Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea FOTO Mediafax
Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea FOTO Mediafax

50 Comentarii

Marcel Cristea
13.02.2018, 16:42:58

The best option for Romanians is to lock them both in a room and kill the one who come out alive.

-10 (16 voturi)
Ion Ionescu
13.02.2018, 16:52:45

Ce i-a spus Iohannis lui Dragnea? "Terminaţi băi cu prostiile, că eu vreau să-mi văd liniştit de concediu!"

+2 (14 voturi)
Jean Maurer
13.02.2018, 17:02:06

Domnule Gorgonaru, dintr-un zambet al Presedintelui nu se poate trage nicio concluzie. Un zambet ramane un zambet si nu articuleaza nicio ideea sau pozitie. Ori Presedintele nu ocupa aceasta pozitie doar pentru a zambi ! Din ce a urmat, adica atacul furibund al PSD-ului asupra DNA, se poate trage o concluzie evidenta: demolarea acestei institutii, respectiv a lui Kovesi si subordonarea fata de PSD. De altfel se stia cu mult timp in urma ce se va intampla ! Deci sa nu ne luam dupa zambete si sa speculam in absurd ! Presedintele ramane un mut zambaret care nu este dispus sa-si riste pielea intr-o lupta inegala ! Numai ca ramane intrebarea: si poporul Roman unde este in aceasta ecuatie ? A fost ales Johannis doar ca sa zambeasca mut si de rare ori sa avertizeze neconvingator ca statul de drept este in pericol, dupa care pleaca in vacanta la ski ? Este meritoriu ca avem un Presedinte onest si necorupt, dar nu ajunge !

+10 (14 voturi)
Ionescu Ion
13.02.2018, 17:03:19

Nu i-a spus nimic. Interesant cat de mut sta presedintele, oare nu vrea inca un mandat, sau de ce nu se afirma? O sa iasa doar la alegeri sa promita? Probabil urmatorul presedinte va fi din PSD iar partidul va fi in opozitie, ca doar nu-s fraieri sa scoata cu mana lor castanele ce le arunca zilele astea in foc.

-4 (6 voturi)
Pribeagul Ro
13.02.2018, 17:07:41

Actiuni ale Presedintelui la care nu ma asteptam: a dat mina cu penalii Dragnea si Tariceanu, fapt evitat inainte - vreme; a acceptat si accepta intarirea guvernului cu diversi penali - Plumb a revenit dupa ce a fost indepartata; il lasa pe Dragnea sa zburde liber, adica sa atace in mod neasteptat si ticalos institutiile statului... Gluma amara a saptaminii este ca in loc sa fie la puscarie gasca penalilor (Voiculescu, Basescu, Dragnea, Tariceanu, Orban, Ghita, Cosma...), sustinuti de corul si asaltul orcilor de la A3, TV Romania si altii, vor sa aresteze procurorii. Chiar ca nu inteleg, dupa ce i-a evitat atita timp, de ce Presedintele a dat mina cu penalii? Pot sa inteleg ca-i bine crescut, dar sigur ca nu-i vorba de asta.

+4 (10 voturi)