articolul anterior articolul urmator

Ce nu vrea să priceapă Dragnea: nu poate conduce o ţară în numele a 18% din populaţie

20
10 Aug 2018 09:36:27
Ştefan Vlaston

20 Comentarii

Vanatorul/d.c.
10.08.2018, 09:56:14

”Ce nu vrea să priceapă Dragnea: nu poate conduce o ţară în numele a 18% din populaţie” .Ha..ha..ha..! Asta se incadreaza perfect la categoria ”Garagaristica propagandistica in stil Emil Bobu”:)) Pentru ca exact asta face mafiotul de Dragnea: conduce o tara in numele a 18% din polulatie..! E perfect constitutional..!:)) Si n-ai ce-i face..! Asta-i democratia, avand in vedere si faptul ca mafia ailalaltă, iohannist-limberala, n-a obtinut nici pe departe procentul asta..! Ghinion..! Sau, mai degraba, puneti-va intrebarea: cine-i de vina de faptul ca nulitatea de Iohannis si limberalii n-au fost in stare sa adune voturi mai multe decat mafioti PSD..? Altminteri se vede si din avion ca Romania.."debasificata" de catre Iohannis si cele doua mafii nationale care-si spun PSD si PNL, e o Romanie in care seful de facto al statului e un mafiot pesedist notoriu, iar "presedintele tarii" un gainar imobiliar las, cu minte inceata si reactii intarziate, o uriasa impostura lipsita de orice urma de ambitie sau..suveranitate, o marioneta captiva trecutului ei penal si celor care ii tin dosarele departe de ochii lumii, ”papusarii” Sistemului politico-mafiot, falanga juridico-sereista, mafioti in roba de magistrati sau/si cu epoleti ascunsi vederii, care l-au plantat la Cotroceni ca sa le acopere mizeriile si abuzurile..!

-3 (7 voturi)
herr v.5.02
10.08.2018, 11:02:04

"Dragnea: conduce o tara in numele a 18% din polulatie (sic) ..!" "polulatie" - excelenta autocaracterizarea materialului vanatoresc, pe acest forum.

+1 (3 voturi)
Casandra II
10.08.2018, 10:19:26

Dragnea cu mintea lui creatza, de toparlan fiu de militian(ce naste din pisica, soareci mananca, nu-i asa?), n-are cum sa priceapa si pace. Vorba lui Stalin cu numaratul voturilor, dragnea o foloseste in interes propriu: si daca maine ar participa la vot doar 5 indivizi, in loc de cei 17 milioane, sau cati sunt de fapt, iar trei celoveci dintre cei cinci ar pune stampila pe sigla trandafirilor ofiliti, daddy ar striga la fel de triumfator: "am castigat cu 60% din voturile electoratului!!! " In mintea lui necoapta pentru democratie, s-ar cuibari ideea nevaccinata ca 60% din cei cu drept de vot il iubesc, il apreciaza bla bla bla.... Si o completare: si daca cei trei celoveci din exemplul dat de mine, ar fi in ordine irinuca-concubina, veorica-marioneta si el, liviu, alias daddy, tot la fel ar crede sultanul de telemorman despre puterea de convingere a pesedeului, pus la zid de intreaga diaspora in aceasta sfanta zi de Vineri.....

+3 (3 voturi)
Scorilo
10.08.2018, 10:24:21

Dom' profesor....Stati prost cu logica ! Exista probabilitatea (foarte mare) ca,din cei care nu au votat, foarte multi sa simpatizeze (totusi,contrar preferintelor dv.) stanga (PSD-ul sau orice partid de stanga)..Legile probabilisticii (matematica) PASTREAZA procentelel si pentru aproximarea la 100% votanti ...Eroarea ar fi +/- 3%... Asa ca....Va cam incurajatzi (fara temei) singur !

-4 (4 voturi)
Scorilo
10.08.2018, 10:25:33

Deci : PROPAGANDA si MANIPULARE ! Totusi,curaj !

-2 (2 voturi)