Ce oraş a ales preşedintele Klaus Iohannis pentru deschiderea anului universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la deschiderea anului universitar la Iaşi, a anunţat Administraţia prezidenţială. La festivitate vor participa reprezentanţi ai celor cinci universităţi de stat din municipiu

Şeful statului va lua parte, pe 1 octombrie, la festivitatea de deschidere a anului universitar la Iaşi, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, la ceremonie urmând să participe reprezentanţi ai celor cinci universităţi de stat din municipiu.

De asemenea, preşedintele va participa la evenimentul dedicat Centenarului Marii Uniri şi aniversarea a 205 ani de la înfiinţarea primei clase de inginerie în limba română, în Aula Magna „Carmen Sylva” a Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Reprezentanţi ai mediului academic declarau marţi pentru News.ro că, iniţial, şeful statului a fost invitat să participe la festivitatea de deschidere a Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iaşi, însă ulterior s-a decis să se organizeze un eveniment comun pentru întreg centrul universitar Iaşi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite