Politică

articolul anterior articolul urmator

Ce propune armistiţiul înaintat de PNL partidelor pentru susţinerea Guvernului minoritar PNL-UDMR DOCUMENT

17
26 Oct 2021 18:00:50
Autor: Maria Dinu
FOTO Mediafax şi Inquam Photos
FOTO Mediafax şi Inquam Photos

PNL propune partidelor din Parlament susţinerea unui Guvern minoritar pe perioadă determinată, ce ar urma să fie stabilită de liderii partidelor. Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, le cere preşedinţilor de partide susţinerea Guvernului minoritar PNL-UDMR pentru „a pune în practică un program imediat pentru depăşirea acestei perioade critice”.

Potrivit documentului trimis către liderii partidelor politice din Parlament, Nicolae Ciucă le transmite liderilor: „Vă chem acum să treceţi peste rezervele politice pe care le aveţi şi să-mi daţi şansa de a pune în practică un program imediat pentru depăşirea acestei perioade critice”. 

„Cel mai important lucru pe care îl pot face acum este apelul la conştiinţa dumneavoastră de cetăţeni români, la patriotismul şi raţiunea dumneavoastră”, le mai transmite premierul desemnat liderilor de partide. 

Nicolae Ciucă mai argumentează că „un astfel de armistiţiu nu ar însemna abandonarea valorilor şi intereselor politice ale partidelor parlamentare, ci prioritizarea unor valori şi interese mai înalte”. 
 
Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat că Nicolae Ciucă a trimis un document către liderii celorlalte partide parlamentare prin care se propune un armistiţiu pentru susţinerea Guvernului minoritar PNL - UDMR pe perioadă determinată.
 
Perioada în care ar urma să fie valabil armistiţiul şi partidele ar susţine Guvernul minoritar PNL - UDMR ar urma să fie negociate cu liderii celorlalte partide din Parlament, a mai declarat premierul interimar Florin Cîţu, care este de părere că un astfel armistiţiu va aduce stabilitate. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

silent warrior
26.10.2021, 18:13:51

Prea le e frica liberalilor de USR , ca sa fie vorba doar de pariul lansat de Drula pe o sticla de vin, Cuiva ii e frica rau. Ori lui Catzu , ori lui Iohanis , din moment ce ar fi gata sa dea guvernarea pe mana ciumei rosii ... Ceva e putred...

+15 (15 voturi)
SPC Manase
26.10.2021, 18:19:28

Alegeri anticipate. Care partid elimina asazisului certificat de injectare va fi castigator . Hai cu ofertele. Ce propune PNL este marsavie. Dupa 3 luni nu va mai putea fi dat jos.

-11 (13 voturi)
= aceeaşi mizerie
26.10.2021, 18:29:25

Ciuca miştourilor "scrie" (după dictare, bineînţeles) în aşa-zisa scrisoare deschisă : "Să dăm şansa României să respire, să se vindece, să-şi refacă forţele..."... De fapt papagalul "desemnat" se referea la propria gaşcă, nu la România, cînd se tînguia cerşind un răgaz...

-2 (12 voturi)
leuldinpanjshir99
26.10.2021, 18:32:37

Fraier ar fi cineva sa sustina un Guvern minoritar! Dar mai stii care sunt directivele lu' Statu' Paralel ...

+3 (3 voturi)
Radu Gheorghe
26.10.2021, 18:43:39

Eu zic ca astia isi bat joc de noi, nu pe orgolii de doi bani, ar trebui pus un gurven legitim. Nu vor sa priceapa asta? Atunci s-o facem lata, ca si asa e lata dpdv medical. Trantiti si guvernul Ciuca si faceti anticipate domnilor. Ce mai vreti, sa-i punem leucoplast orgoliului liberal, sa-l ducem la ATI? Ce sa le mai facem, o coroana si parastas la 6 saptamani!

+10 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările