articolul anterior

Ce-şi doreşte „dreapta“-n Bucureşti?

17
26 May 2016 08:49:44
Adi Zăbavă

17 Comentarii

Marius Marin
26.05.2016, 10:42:19

Asa numitul sondaj PNL e de fapt rezultatul unui inceput de sondaj. Datele PNL sunt de fapt rezultatul neprelucrat dupa cateva ore de sondaj. Si nici firma de sondaje folosita nu spune nimic. Asa ca doar sondajul usb ramane in picioare. Predoiu iese pe 3 la mare distanta de 2. Idealistii sunt de fapt adevaratii pragmatici care inteleg acest lucru si vor o schimbare adevarata de mod de a face politica. Votul util ar fi pentru Nicusor Dan. Sa nu uitam ca PNL-ul a mutilat democratia tinandu-se de mana cu PSD.

+4 (6 voturi)
Zaharia Roberta
26.05.2016, 11:35:21

Normal ca Nicusor Dan a refuzat propunerea lu Catalin Predoiu,pentru ca se gandeste la propriul interes!

-1 (3 voturi)
legendele olimpului
26.05.2016, 14:12:44

Nicușor Dan a refuzat atât propunerea PNL cât și PSD, pe care le-a numit deschis „partide de hoți”. Interesul lui Nicușor este să schimbe sistemul actual. Întâmplător, coincide cu interestul bucureștenilor.

+5 (7 voturi)
Alegzander Adrian
26.05.2016, 12:42:22

Pentru prima data avem sansa de a vota o varianta buna si nu de a cauta sa dam votul pentru rau cel mai mic. Am mai votat rau cel mai mic si la Presedentie .. si pana in prezent este cel putin inexistent. Acum chiar exista o optiune in Nicuros Dan, iar cei care il vom vota credem in planul sau. Nu stiu de ce aveti impresia ca simpatizantii lui ND ar sustine Predoiu si PNL-ul sau, mai ales dupa gafele incredibile facute pana in prezent. Predoiu nu poate castiga mai mult din voturile catre ND nici daca ar exista turul 2, nu ar avea cum. De ce sa votez Predoiul cand a refuzat Primaria Bucurestiului pentru ca el cica este viitorul premier, primaria era prea mica pentru nasul sau. Apoi PNL-ul a pus 3 candidati: un necunoscut total, un acuzat de coruptie, si unul care nici macar nu are vreo ideologie liberala. Acum ii place primaria domnului Predoiu ? Si este sustinut de un PNL "reformat" care, nu numai ca nu s-a curatat de uscaturile sale, insa a primit cu bratele deschise toata mafia PDL. Culmea e ca nici macar nu incearca sa vopseasca vrabia de pe gard din moment ce l-au pus co-sef pe Blaga.

+2 (4 voturi)
Marcel Panciu
26.05.2016, 13:06:27

Nu mi se pare ca PNL a facut in ultimii ani ceva notabil ca sa se distinga de PSD. Asa ca Predoiu nu are nici o legitimitate cind vorbeste despre sine ca despre o alternativa la PSD. In schimb, Nicusor Dan a luat atitudine in ultimii ani si impotriva primarilor PNL, si impotriva celor PSD, si impotriva consilierilor PNL-PSD coalizati. Din punctul meu de vedere, Nicusor Dan e singura alternativa autentica la PSD.

+2 (6 voturi)