Ce spune Cioloş despre modificarea legislaţiei penale şi ce mesaj are pentru susţinătorii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier Dacian Cioloş. FOTO Inquam Photos
Fostul premier Dacian Cioloş. FOTO Inquam Photos

Fostul premier Dacian Cioloş le cere aleşilor din Parlament să trateze cu seriozitate modificările la legislaţia penală, deputaţii şi senatorii fiind cei care trebuie să aleagă „între cinste şi hoţie“.

„Dacă nu vreţi să vă fie teamă să mergeţi noaptea pe stradă, dacă nu vreţi să vă fie teamă pentru părinţii şi copiii dumneavoastră şi dacă vreţi un stat care să vă protejeze de infractori, faceţi-vă vocea auzită. Acum este important să folosim toate mijloacele paşnice şi legale pentru a ne face auziţi. Altfel, tăcerea noastră va fi semnul că suntem de acord cu ceea ce se întâmplă. Sunt bătălii pentru care nu avem voie să obosim. Şi bătălia pentru cinste şi justiţie e poate cea mai importantă dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodată nu e degeaba. Niciodată nu e prea târziu!“, este mesajul scris de fostul premier Dacian Cioloş pe Facebook. 

Mai mult, într-un video scurt pe aceeaşi platformă, fostul lider de la Palatul Victoria subliniază: „Doamnelo, domnilor parlamentari, indiferent de partidul din care faceţi parte, dumneavoastră sunteţi cele şi cei care în zilele următoare veţi decide soarta bătăliei între cinste şi hoţie în România“. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite