Ce spune Dăncilă despre ajutorul indirect oferit de Paul Stănescu pentru Opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a comentat luni la „Adevărul Live” ajutorul indirect oferit de Paul Stănescu pentru Opoziţie, care,pe 2 octombrie, nu şi-a exprimat opţiunea la votul care stabilea ca moţiunea de cenzură să aibă loc sâmbata trecută. Liderul PSD a subliniat că merge pe „buna-credinţă a colegilor mei”.

„Eu merg pe buna-credinţă a colegilor mei. Vor demonstra faptul că au greşit la moţiune”, a explicat Viorica Dăncilă.

Plenul reunit al Parlamentului a votat pe 2 octombrie împotriva ordinii de zi propusă de conducerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului privind moţiunea de cenzură, care stabilea ca votul pentru trântirea Guvernului să aibă loc sâmbăta trecută. La victoria Opoziţiei au contribuit şi câţiva parlamentari PSD, printre care şi Paul Stănescu, care nu a votat deloc. Acesta a explicat sec că a fost „din greşeală”.

Anterior, liderul PSD a vorbit şi despre şansele de reuşită a moţiunii de cenzură şi a subliniat că aceasta nu va trece întrucât Opoziţia este neserioasă nu şi a venit cu o alternativă.

„Eu cred că moţiunea nu va trece şi mă bazez pe faptul că sunt destui oameni responsabili în Parlamentul Românii. Când nu vii cu alternativă, acest lucru denotă neseriozitate. ce politici fac? Au spus că vor da afară 400.000 de oameni, că vor tăia pensii şi salarii. SUnt destui oameni care vor stabilitate, predictibilitate”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Dăncilă: Iohannis nu va pune un alt premier PSD. Ponta vrea să ne distrugă. Candidez la prezidenţiale şi dacă trece moţiunea. Nu renunţ la şefia PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite