Ce spune Dragnea despre actorii care au ieşit în stradă pentru Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat luni pe holurile Parlamentului protestul actorilor Teatrului Naţional din Capitală care şi-au arătat susţinerea pentru magistraţii care cer abrogarea OUG 7.

„N-am văzut protestul de ieri, deci nu pot să mă pronunţ”, a declarat Dragnea,
 
Duminică, mai mulţi actori ai Teatrului Naţional din Capitală, printre care Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Mihai Călin sau Marius Manole, au protestat în faţa instituţiei faţă de OUG 7 de modificare a legilor Justiţiei.
 
„Nu e un spectacol, Nu e uşor să vii şi să prfotestezi este un risc asumat. Dacă lucruruole merg normal într-o ţară, nu ai de ce să proestezi. Totul merge din ce în ce în ce mai prost", a declarat Victor Rebngiuc, în aplauzele celor prezenţi.
 
„Ce se întâmplă în ţară este ceva ruşinos", a declarat şi Mariana Mihuţ.
 
Organizatorii protestului au anunţat că manifestările vor continua până la abrogarea ordonanţei 7/2019 şi desfiinţarea Secţiei pentru magistraţi.
 
„Suntem solidari cu toate revendicările acestora şi mesajul nostru pentru ei este să nu cedeze în fata Guvernului! Suntem alături de ei, le apreciem munca şi vom lupta împreună până la capăt pentru aceleaşi valori!", au precizat organizatorii..

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite