Politică

articolul anterior articolul urmator

Când vom renunţa la masca de protecţie. Anunţul premierului Florin Cîţu

8
22 Apr 2021 17:26:27
Autor: Andreea Ghiorghe
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Premierul Florin Cîţu a transmis că renunţarea la mască poate fi luată în calcul când ajungem la 10 milioane de persane vaccinate. „După ce ne vaccinăm vom renunţa şi la mască”, a afirmat premierul, precizând că „la 1 iunie este cam devreme să renunţăm la mască”.

La sfârşitul reuniunii Comitetului interministerial unde au avut loc primele discuţii cu privire la revenirea României la normalitate, în contextul pandemiei, Florin Cîţu a fost întrebat când vom renunţa la mască, acesta aducând în discuţia importanţa vaccinării.

„După ce ne vaccinăm vom renunţa şi la mască”, a subliniat premierul.

Cîţu a precizat că „la 1 iunie este cam devreme să renunţăm la mască”, pentru că sunt doar 30% dintre persoane vaccinate.

„Trebuie să ne gândim să renunţăm la mască după ce avem acea ţintă de 10 milioane de persoane vaccinate, până atunci nu are sens să discutăm despre aşa ceva”, a mai declarat Cîţu.

Premierul a participat, joi, la prima şedinţă a Comitetului interministerial care discută măsuri de relaxare.

Florin Cîţu: De la 1 iunie nu revenim la normalitate 100%, dar este primul pas

VIDEO Conferinţa de presă a premierului Cîţu

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

leuldinpanjshir99
22.04.2021, 17:37:43

Trebuie sa se renunte la purtatul mastii in spatiile publice deschise. E in regula sa fie obligatorie cand circuli cu mijloacele de transport in comun, cand mergi in piete sau in magazine. Nu insa cand te plimbi pe strada sau prin parc.

-1 (7 voturi)
bob
22.04.2021, 17:58:17

Zece milioane?! In your dreams! Bate vântul pe site-ul de vaccinare, asistentele joacă Candy crush de plictiseală Si tu zici 10 milioane?! Dream on!

+1 (9 voturi)
= aceeaşi mizerie
22.04.2021, 18:36:46

b... Corect!... Că cîţu minte, cum respiră, nu-i o surpriză... Toată lumea s-a prins deja... Că cîţu e şi un mare ipocrit, reiese chiar din declaraţiile acestuia. El ştie că nu va fi depăşit pragul de 5 milioane de "dispuşi" să-şi bage zeama chimică în corp, cu ambele (sau mai multe) doze, aşa că nu-l doare gura să bată cîmpii despre un viitor ipotetic, fiindcă ştie că sînt imposibil de îndeplinit condiţiile date, aşa că el stă liniştit, fiindcă ştie că-şi poate disimula incompetenţa lui (şi a găştii lui) în spatele zburdalnicului virus...

+1 (9 voturi)
Esra Levin
22.04.2021, 18:51:34

oricum majoritatea n-o poarta pe nas si gura. totul e o frectie.

0 (2 voturi)
Tomescu Tom
22.04.2021, 17:45:02

Deci cel puțin 2 ani de zile .. portul măștii va fi obligatoriu... Între timp.... vor începe alte campanii, pentru alte tulpini COVID .... cu alte vaccinuri ..și tot așa ! Dar ținta va fi de 10 milioane ..de fiecare dată !

-2 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările