Politică

articolul anterior articolul urmator

Ce spune Ioana Mihăilă despre numirea lui Voiculescu în funcţia de consilier sau secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

4
9 May 2021 11:45:50
Autor: Radu Eremia
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăila, a afirmat faptul că e doar decizia lui Vlad Voiculescu dacă vrea să vină să ajute la minister dintr-o funcţie sau alta, adică din cea de consilier sau secretar de stat.

„Am avut aceleaşi obiective cu Vlad Voiculescu legate de Sănătate. Dacă se va hotărî să vină să ajute, e decizia lui”, a declarat Ioana Mihăilă, întrebată dacă îl va lua pe Vlad Voiculescu drept consilier.  

Ministrul Sănătăţii nu a negat nici faptul că ar putea cândva să aibă loc o revenire a acestuia ca secretar de stat „După ce toată lumea va respira şi se va linişti, se va vedea şi contribuţia lui. Depinde de decizia lui”, a completat Mihăilă

Întrebată dacă îl ştia pe Voiculescu înainte de a ajunge la Ministerul Sănătăţii, Mihăilă a precizat: „Da, îl cunoaşteam dinainte. Eu am aderat la PLUS din prima zi în care s-a putut. Am fost colegi în Consiliul Naţional”

Întrebată dacă din luna septembrie este posibil să nu mai purtăm mască nici pe stradă, Ioana Mihăilă a răspuns: „Cred că încă înainte de luna septembrie am putea să începem să renunţăm la mască în spaţiile deschise. Vom vedea eventual dacă vom corela şi cu numărul şi procentul de persoane vaccinate din localitatea respectivă şi cred că ar fi un bun stimulent să facem aşa, ca să se simtă şi autorităţile locale, dar şi cetăţenii care locuiesc într-o anumită localitate, motivaţi să se vaccineze, dar cred că renunţarea la purtarea măştii în spaţiile deschise care nu sunt aglomerate poate să vină chiar înainte de toamnă, cu condiţia ca un mare procent al populaţiei dintr-o anumită zonă să fie vaccinat. Nu aş vrea să dau date exacte pentru că depinde de mai mulţi factori care nu sunt numai în controlul autorităţilor”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Rudi
9.05.2021, 12:02:37

Ce aberație mai e și asta? Cum adică e doar decizia lui VVV? Ea, ca ministru, ca angajator, nu are nimic de spus? E doar de decor acolo?

+4 (6 voturi)
Mergeti la vot
9.05.2021, 12:54:23

Rudi aceasta ministra e sclava lui v voiculescu. Iar aceasta numire ar provoca iar scandaluri in alianta.

+2 (6 voturi)
Liviu Dumitru
9.05.2021, 12:44:09

Este nul, doarme in pantofi, sa nu ai demnitatea sa te retragi ,sa nu intelegi anumite viziuni care nu sunt ca ale tale ,este o limitare crasa.Daca mai faci si valuri si demonstratii ca paiul este pai , atunci esti imbecil si ticalos , o imperechere de ''calitati '' ,de care poporul asta nu are nevoie.

-9 (19 voturi)
corect roman
9.05.2021, 17:06:28

Rusinos.

+1 (1 vot)
Modifică Setările