Ce spune Marcel Ciolacu despre primarul cu apucături naziste din Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea (ALDE), care a cerut un control al natalităţii în mediile sărace.

”Am crezut că trăim în anul 2020 . Nu e prima dată când constat că există aberaţii şi la acest nivel. Cred că acest primar va fi sancţionat de cetăţenii oraşului, nu poţi să rezonezi cu aşa ceva. Te jigneşti pe tine. Chiar dacă poate e un bun gospodar, nu poţi să rezolnezi cu un om care poate gândi şi spune aşa ceva”, a spus Marcel Ciolacu la Adevarul Live. 

Cu şase luni înainte de alegerile locale, primarul oraşului Târgu-Mureş din partea ALDE, Dorin Florea, declară public că îşi doreşte ca statul să decidă cine poate deveni părinte în baza unor condiţii precum venit sau educaţie. Sociologii şi membri organizaţiilor pentru Drepturile Omului susţin că aceste politici sunt rasiste şi discriminatorii.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, la Adevărul Live, de ce nu vor social-democraţii alegeri anticipate şi nici alegeri locale în două tururi. Va face PSD alianţă cu ALDE şi ProRomânia în teritoriu? Cu câte datorii a rămas partidul după alegerile prezidenţiale? Există dialog între PSD şi preşedintele Klaus Iohannis? Câtă influenţă mai are Liviu Dragnea în partid?

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite