Nicuşor Dan, despre relaţiile cu liderii USR-PLUS: Nu am mai discuta de o lună sau două cu Barna şi Cioloş. Cu Vlad Voiculescu am o relaţie de colegialitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşoor Dan, candidat susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, a explicat modul cum decurge relaţia sa cu liderii Alianţei USR-PLUS, în contextul în care a fost criticat de o partea membrilor Alianţei.

„Nu am mai discutat (.n.r. - Dan Barna) în ultimele o lună sau două luni”, a declarat Nicuşor Dan întrebat dacă a mai discutat cu liderul USR, într-un interviu pentru Adevărul. De asemenea, întrebat dacă a reuşit să vorbească cu Dacian Cioloş a negat.

Pe de altă parte, candidatul dreptei a explicat cum decurge relaţia cu partidele susţinătoare. „Există o comunicare între Nicuşor Dan şi oamenii pe care partidul acesta îi propune pentru Consiliu General. Particip la şedinţele actualilor consilieri generali, când ei îşi pregătesc punctele de vedere şi particip la alte grupuri care discută programul pe Bucureşti. Vineînţeles că o să mă întâlesc cu Barna şi Cioloş. Cred că suntem în grafic.

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a preiczat că are o relaţie de colegialitate cu Vlad Voiculesc, dar nu aşa de bună încât să se viziteze ca şi cum ar fi prieteni

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite