Ce a spus Cioloş înainte de întâlnirea cu şefii PNL, UDMR şi Varujan Pambuccian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş şi Dan Barna FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Cioloş şi Dan Barna FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a declarat că se aşteapta că împreună cu liderii cu care se vede în această seară poate să construiască o majoritate parlamentară.

„Le ofer un parteneriat cum ne dorim toţi să facem o majoritate în Parlament”, a declarat Dacian Cioloş înaintea de întâlnirea cu Florin Cîţu, Kelemen Hunor şi Varujan Pambuccian. 

Premierul desemnat a punctat faptul că „un moment excepţional cere soluţii excepţionale” şi că vrea să vadă care este poziţia şi celorlalţi lideri din fosta Coaliţie. „Ne găsim într-un moment excepţional, care cere soluţii excepţionale. Nu intru la aceste discuţii cu liderii PNL şi UDMR gândindu-mă la ce pot obţine eu de la partenerii noştri, ci la ce le pot oferi ei cetăţenilor României. Astăzi, e nevoie să avem multă înţelepciune”, a scris şi pe Facebook liderul USR.

La nivelul forurilor statutare din PNL s-a luat decizia nesusţinerii Guvernului Cioloş în Parlament. Dan Barna a afirmat că, dacă zilele acestea nu se conturează o coaliţie, USR este gata să vină luni cu lista de miniştri în Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite