Ce strategie au liberalii pentru moţiunea de cenzură a PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu şi Ludovic Orban FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Marcel Ciolacu şi Ludovic Orban FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Ludovic Orban a anunţat în şedinţa conducerii PNL ce strategie au liberalii la moţiunea de cenzură pe care urmează să o depună PSD în zilele următoare.

„La moţiune, PNL participă, dar nu votează”, a fost anunţul făcut de Ludovic Orban în şedinţa conducerii PNL. Important de menţionat e că social-democraţii nici până acum nu au depus moţiunea de cenzură, fiind invocate fel de fel de scuze. Cu toate acestea, preşedintele PSD a subliniat că o moţiune de cenzură va fi depusă în această sesiune. 

Preşedintele PNL i-a mai anunţat pe colegii săi că la şedinţa de diseară a coaliţie va fi discutată inclusiv situaţia de la TVR şi Radio România, acolo unde CCR a declarat neconstituţionale numirile şefilor interimari. 

Tot legat de funcţii, Florin Roman i-a reproşat lui Ludovic Orban că a propus, fără să consulte partidul, pe noua şefă a Consiliului Naţional al Audiovizualului, în persoana lui Cristina Pocora. 

CIteşte şi:

Surse: Ce variante are Coaliţia pentru şefia CNA, după demiterea Monicăi Gubernat

CCR dă o palmă grea Coaliţiei: respinge numirile interimarilor la TVR şi SRR. Până când rămân în funcţie Ramona Săseanu şi Liviu Popescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite