Cearta PNL-Vosganian continuă: PSDragnea e pentru el mumă, însă pentru mulţi români PSD e ciumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, i-a răspuns, duminică, deputatului ALDE, Varujan Vosganian, care a declarat că titlul moţiunii de cenzură a PNL vine „dintr-o recuzită nazistă şi rasială“, transmiţându-i că poate pentru fostul ministru liberal „PSDragnea e mumă însă pentru mulţi români PSD e ciumă“.

„Varujan Vosganian se face că nu înţelege titlul moţiunii de cenzură iniţiată de PNL: "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", insinuând nişte asocieri naziste şi rasiale pe care doar dânsul le vede. Vreau să-i explic domnului Vosganian să caute motive ceva mai serioase pentru care nu doreşte cu votul său din Parlament să oprească haosul din economie şi atacul la Justiţie declanşat de guvernarea PSDragnea. Dl Vosganian se face că nu înţelege că titlul motiunii PNL este o parafrază a unui proverb popular românesc "Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă." Poate pentru Varujan Vosganian, PSDragnea e mumă însă pentru mulţi români PSD e ciumă, ciuma rosie”, a scris Ionel Dancă, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Varujan Vosganian a susţinut, anterior, că titlul moţiunii de cenzură a PNL, „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă“, vine dintr-o „recuzită nazistă“, iar acesta este cel mai serios motiv de respingere a moţiunii, pentru a fi „un avertisment pentru cei care doresc să reînvie agresiuni, sintagme şi viziuni dintre cele mai amare şi mai ruşinoase ale secolului XX“.

Varujan Vosganian a mai subliniat şi faptul că moţiunea opoziţiei are un deznodământ „anunţat“, adică va fi respinsă în Parlament, deoarece nu au şanse să strângă 234 de voturi.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite