articolul anterior articolul urmator

Cei din opoziţie îşi scot ochii reciproc, în loc să ofere o alternativă credibilă la actuala Coaliţie, în cazul plecării guvernului Tudose

21
13 Jan 2018 10:23:07
Ştefan Vlaston

21 Comentarii

stosestinatati
13.01.2018, 10:39:01

"Acum se ceartă pentru că PNL nu vrea să ofere patru semnături pentru completarea celor 50 de semnături necesare USR pentru atacarea la CCR a legilor justiţiei, cu motivaţie puerilă." Foarte tare asta !

-2 (4 voturi)
stosestinatati
13.01.2018, 10:42:13

Domnul Mircea Badea a zis ca el si-ar dori ca la Ministerul de Interne (sau cum se numeste) sa fie numita doamna Chichirau. Motivatia domnului Badea e ca doamna l-ar fi depistat imediat pe pedofil filmandu-l cu telefonul mobil. Eu nu inseamna ca rezonez cu asa propunere dar am dat-o ca solutie.

-5 (5 voturi)
Lucifer
13.01.2018, 11:54:01

Să vină Băsescu, nu-i aşa domnule Vlaston? E-he! Mare om politic acest Băsescu, nu-i aşa domnule Vlaston? Să vină hahalera naţională şi să se termine totul, că ăilalţi nu sunt buni de nimic! Nu-i aşa domnule Vlaston?

-1 (3 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.01.2018, 12:14:45

”S-au certat cei din PNL şi USR pentru modul în care au încercat să amâne adoptarea legilor justiţiei, utilizând metode mai puţin ortodoxe, de genul unor portavoci.” Ca sa nu mai vorbim dese faptul ca in..insusi interiorul PNL exista..disesiuni si conflicte ”mocnite” aproape in toate judetele, o buna parte din pedelistii cinstiti care l-au urmat pe Vasile Blaga atunci cand acesta a predat PDL-ul Sistemului incorporându-l in PNL (pe ideea ca facand jocul mafiei sereisto-juridice, atat el, cat si alti mafioti din PDL vor scapa astfel de puscarie), au inceput sa regrete ca au facut-o..! Practic dupa vanzarea PDL-lui de catre Vasile Blaga, in Romania nu a mai existat opozitie serioasa, determintată in mod real sa incurce sau sa strice panurile mafiei PSD-iste..! S-a vazut asta la alegerile locale si parlamentare, dar mai ales in parlament si in ..mass media, unde nu mai exista nicio voce credibila si..autoritară care sa apartina ”celui mai mare partid din opozitie”, recte mafia PNL-ista ”intarită”cu mafiotii, lichele si fripuristii care l-au urmat Vasile Blaga. ”Locomotiva” PNL-lui si a opozitiei , in general, Klovnis Iohannis, s-a dovedit a fi de faapt o ”trotineta„. Care trotineta, atunci cand nu zace in debara pentr ca e musai sa fie scoasa la o plimbare, o ia mai intotdeuna pe carosabil si pe sens invers, drept pentru care e retrasa imediat din circulatie si bagata iar in debara, pana la urmatorea..plimbare musai. Singura voce..coerenta, bine documentata si informata, singura care isi argumenteaza constant, convingator si ”usturator” discursurile politice impotriva PSD, ramane cea a..”cosmarului” tuturor mafiotilor, mincinosilor si escrocilor din partide si din institutile statului: Traian Basescu.

0 (6 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.01.2018, 12:19:43

Va rog. lasati loc in siajul comentariilor mele trompetilor digitali ai Sistemului (foarte probabil, vor primi imediat link-ul de la ..Centru si, ca de obicei, vor aparea in gasca ca sa-mi dea la geoale si..dislike-uri cu toate ”personalitatile lor multiple”:)) Dar mai ales, lasati loc liber celui pe care toata lumea din cartierul asta il stie ca fiind cretinelul meu personal favorit (si totodata cel mai penibil perietor al spilhozenilor lui Ioha), recte patologicul tontut nevricos cu 5, 02 neuroni in v, care aterizeaza (de peste 6 ani) caraghios de ofticat si tamp, numai si numai in siajul comentariilor mele, pentru a se autodemonstra ..ca atare..!:)) Sincer, mereu traiesc cu teama ca intr-o zi mi-l vor salta ”hingherii” sistemului national a de sanatate, ca-l vor..gini si-l vor baga in camasuta aia careia i se leaga manecile la spate, pagubindu-ma astfel de cretinelul meu personal..favorit, pe seama caruia ma distrez gratis, in fiecare zi...!:)

+1 (5 voturi)