articolul anterior articolul urmator

Cei care stau acasă decid câştigătorii alegerilor

68
14 May 2019 18:15:15
Ion M. Ionita
Pupatul pancartelor electorale, ultima modă în această campanie
Pupatul pancartelor electorale, ultima modă în această campanie

68 Comentarii

_wakki m
14.05.2019, 18:23:27

puie msd

+6 (8 voturi)
Codruta=Tepes
14.05.2019, 20:07:55

@_wakki m Si din partea mea! Apropo, in articol este punctat foarte bine: 1) Da, cei care votam USR-PLUS suntem cei mai mobilizati in momentul asta si vorm ramane mobilizati si la alegerile urmatoare. 2) Da, Alianta 2020 are sanse sa ajunga chiar si pe locul 2. 3) Da, ne dorim un singur front, cel cu Ciuma Rosie. Votul nostru il merita cei care sunt mai eficienti pe acest front, nu cei preocupati sa faulteze un alt partid din opozitie. In privinta asta, cel mai mult e de batut obrazul PNL-ului, nu lui Ciolos, dar nu vreau ca USR si PLUS sa procedeze la fel venind cu scuza "PNL a inceput". Dupa ce partidele Ciumei Rosii vor fi nu doar inlaturate de la putere ci si eliminate de pe scena politica sau curatate cat de cat de mafioti, va fi timp destul si pentru lupte politice intre cei care sunt acum in opozitie. As adauga: 4) Iohannis ar trebui sustinut pentru a castiga alegerile din primul tur, Presedintele Romaniei va avea nevoie de cat de multa LEGITIMITATE pentru a se putea opune mai eficient Ciumei Rosii. Daca USR si PLUS ar face asta, ar demonstra ca pun interesele Romaniei mai presus de interesele de partid si cel putin pe mine m-ar convinge si mai mult ca merita sa-i votez in continuare.

+6 (10 voturi)
Stefan din Nord
14.05.2019, 18:53:31

Si eu voi decide rezultatul alegrilor Fiindca voi sta acasa

-8 (12 voturi)
Radu Mircea
14.05.2019, 19:54:09

# Stefan din Nord Poate tie iti plac guvernantii agramati , incompetenti , lingai si hoti Stefane ??? Dar eu reiterez o idee mai veche a mea pentru care n-am fost injurat suficient daca inca ma gindesc la ea ca la o femeie care stiu ca e curva , da' mie imi place asa de mult incit nu-mi pasa de gura lumii : Pina cind romanii ( si nu numai ei in Europa asta ) vor invata ca in democratie VOTUL nu este numai un drept , ci si o OBLIGATIE , as vota pentru VOTUL OBLIGATORIU macar vreo 5-6 rinduri de alegeri . Cred ca 20 - 25 de ani si o amenda modica pentru cine nu voteaza motivat medical ar baga in capul celor care vor supravietui acestui interval o indatorire civica . Poate prima indatorire cetateneasca .

+5 (7 voturi)
Manole Scarlat
14.05.2019, 19:46:52

MOTO: Alegerile sunt procedeul prin care oamenii liberi îşi aleg stăpânii. He, he ! Ce gândire profundă are domnu Ioniţă ! Adică, dacă câştigă PSD nu a decis cei care a votat PSD, iar dacă câştigă PNL nu a decis cei care a votat PNL, a decis cei care a stat acasă. Atunci şi eu vreau să decid, ca atare voi sta acasă. Nu merită să-mi dau votul unor oameni şi unor partide pentru care n-am nici cea mai mică consideraţie, care mă dezgustă şi pe care îi dispreţuiesc. N-o să mă obosesc să schimb nişte lichele cu alte lichele. Vă doresc mult succes în alegeri, tovarăşi !

-5 (5 voturi)